«Βρήκαμε το σθένος, άξια η ΧΑΝΘ»

Συγχαρητήρια τόσο στην ομάδα του, όσο και στην ομάδα της ΧΑΝΘ, έδωσε ο προπονητής του Άρη, Παναγιώτης Μελετάκος, στις δηλώσεις του στο e-handball.gr, ενώ χαρακτήρισε τους Θεσσαλονικείς άξιους αντίπαλους.

«Όταν ξέρεις ότι είναι ένα παιχνίδι που κρίνει την παραμονή στην κατηγορία, αυτό είναι πολύ πιεστικό και για τις δύο ομάδες. Εμείς κατεβήκαμε στο γήπεδο, είχαμε ένα πλάνο το οποίο αρχικά δεν μας βγήκε. Η ΧΑΝΘ έπαιξε πολύ σωστά και μετρημένα και γι’ αυτό σε αρκετά σημεία του αγώνα ήταν μπροστά. Για εμάς ήταν σημαντικό ότι βρήκαμε το σθένος στο τελευταίο δεκάλεπτο ξαναπάμε το παιχνίδι στην άμυνά μας να μην κάνουμε λάθη και βέβαια όταν το παιχνίδι κρίνεται στο ένα γκολ τότε και οι δύο ομάδες δικαιούνται τη νίκη. Εμείς εξαργυρώσαμε το πλεονέκτημα της έδρας και για εμάς ήταν πολύ σημαντικό.

Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια σε όλο τον οργανισμό της ΧΑΝΘ, γιατί πραγματικά ήταν άξιοι αντίπαλοι. Παίξαμε πέντε παιχνίδια που όλα κρίθηκαν στα γκολ και στην παράταση κι αυτό σημαίνει ότι οι ομάδες ήταν ισοδύναμες. Λίγο η τύχη, λίγο η έδρα έπαιξε ρόλο. Συγχαρητήρια για άλλη μια φορά στη ΧΑΝΘ. Συγχαρητήρια και στους παίκτες μου που δεν είχαν εμπειρίες από αντίστοιχα παιχνίδια και κατάφεραν στο τέλος να το… γυρίσουν», δήλωσε ο Παναγιώτης Μελετάκος.