ΓΑΣ Κιλκίς- Αερωπός Έδεσσας (2/12, 18.00)

«Θάνατος σου η ζωή μου» είναι ο τίτλος που θα μπορούσε να μπει στο μεγάλο ντέρμπι παραμονής του Κιλκίς.
Οι γηπεδούχοι μετά το «διπλό» στην έδρα του Πανελληνίου έχουν ψυχολογία στα ύψη και στην έδρα τους θέλουν να κάνουν ένα ακόμα πιο αποφασιστικό βήμα για τη σωτηρία απέναντι στον Αερωπό.
Η ομάδα της Έδεσσας έμεινε με την πίκρα στο προηγούμενο ματς, αφού παρότι έκανε υπερπροσπάθεια, εντούτοις δεν πήρε ούτε το βαθμό ελέω Τόσκα που σκόραρε στην εκπνοή για τους Δραμινούς.
Η πραγματικότητα είναι ότι έχοντας χάσει και από τον Πανελλήνιο, ο Αερωπός δεν έχει πολλά περιθώρια, δεδομένα πως και στον 2ο γύρο δεν θα έχει πολλά βατά παιχνίδια εντός έδρας.

Δηλώσεις
Αντώνης Μέτσης (περιφερειακός Κιλκίς) «Προερχόμαστε από ένα θετικό αποτέλεσμα, αλλά όχι καλή εμφάνιση. Σημασία όμως σε αυτά τα παιχνίδια έχει η νίκη, η οποία ήρθε και βοήθησε τόσο βαθμολογικά όσο και ψυχολογικά. Παρόλ’αυτά δεν έχουμε καταφέρει απολύτως τίποτα, νομίζω ότι ακόμα είμαστε με την πλάτη στον τοίχο και το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Αερωπό Έδεσσας είναι το ίδιο κρίσιμο. Είμαστε υποχρεωμένοι και καταδικασμένοι να κερδίσουμε, όσο κι αν αυτό ακούγεται πιεστικό στην ομάδα και στον κόσμο. Η Έδεσσας απέδειξε το προηγούμενο Σάββατο ότι είναι μια αξιόλογη ομάδα που θα πουλήσει ακριβά το… τομάρι της. Η τακτική σε αυτά τα παιχνίδι δεν μετράει τόσο, όσο το ποια ομάδα το θέλει παραπάνω. Περιμένουμε το κόσμο δίπλα μας σε ένα ακόμα παιχνίδι όπως κάθε φορά για να μας ωθήσει στην δεύτερη νίκη που για μας βαθμολογικά είναι σημαντική για να μπορούμε να έχουμε ένα καλύτερο και αισιόδοξο μέλλον».