«Γεωγραφική κατανομή»

Σοφια Ναισιδου Νεα Ιωνια

Τα ταξίδια καλύπτουν ένα σημαντικό μέρος του προϋπολογισμού των ομάδων και οι έξτρα μετακινήσεις, όπως στην περίπτωση του Κυπέλλου, ακόμη και για τους εύρωστους οικονομικά συλλόγους ορισμένες φορές δημιουργούν προβλήματα.

Η τεχνικός της Νέας Ιωνίας Σοφία Ναϊσίδου με αφορμή την κλήρωση του Κυπέλλου γυναικών – όπου η ομάδα της καλείται στον Α’ γύρο να αντιμετωπίσει τον Μ. Αλέξανδρο στα Γιαννιτσά – μιλώντας στο e-handball.gr προχώρησε σε μια πρόταση που θα μπορούσε να αποφορτίσει – οικονομικά – τις διοικήσεις των σωματείων.

«Ο Μ. Αλέξανδρος είναι μια ομάδα που έχει ιστορία στο χάντμπολ και τρέφουμε σεβασμό και έχει προσφέρει στο χάντμπολ τα μέγιστα» σχολίασε αρχικά η Ναϊσίδου και στη συνέχεια αναφέρθηκε στην κλήρωση του Κυπέλλου: «Θα έπρεπε ίσως η επιτροπή πρωταθλήματος να λάβει υπόψη της τουλάχιστον στον Α’ γύρο την γεωγραφική κατανομή των ομάδων, ώστε να υπάρξει μια μέριμνα για τις ομάδες, που πληρώνουν τα πάντα. Μια τέτοια κίνηση θα μπορούσε να διευκολύνει τα σωματεία  που είναι στα όριά τους».