Για δεύτερη σεζόν Δραμινός ο Λατσάκου

Τη φανέλα της Δράμας θα συνεχίσει να φορά και την νέα χρονια ο Λευκορωσος Μικιτα Λατσάκου. Η πολύ καλή αγωνιστική του παρουσία ικανοποίησε τους ανθρώπους της Δράμας που έσπευσαν να ανανεώσουν τη συνεργασία τους.

Η ανακοίνωση: “Ο BIANCO MONTE DRAMA 1986 ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά την ανανέωση της συνεργασίας με τον διεθνή MIKITA LASHCHAKOU.

Ο αθλητής για την παραμονή του στους Δραμινούς και την νέα περίοδο δήλωσε: “Είμαι χαρούμενος και περήφανος που συνεχίζω την καριέρα μου εδώ. Ο σύλλογος με τους φιλάθλους του δημιουργεί μεγάλη ατμόσφαιρα και υποστήριξη στους παίκτες. Οι προπονητές είναι πάντα έτοιμοι να με βοηθήσουν να γίνω καλύτερος και να εξελιχθώ. Νοιώθω ότι το παιχνίδι μου βελτιώνεται με τις συμβουλές και την υποστήριξή τους. Οι συμπαίκτες μου είναι πολύ φιλικοί και δουλεύουμε τέλεια μαζί. Υποστηρίζουμε ο ένας τον άλλον και προσπαθούμε για κοινούς στόχους. Ο σύλλογος παρέχει επίσης καλές συνθήκες για προπόνηση και ανάπτυξη παικτών. Θέλω επίσης να σημειώσω αυτή την καλή και όμορφη πόλη, καθώς και τους ανθρώπους που με περιβάλλουν εδώ. Είμαι πολύ χαρούμενος που μου δόθηκε η ευκαιρία να μείνω σε αυτόν τον σύλλογο και ανυπομονώ για νέες προκλήσεις και επιτυχίες εδώ”.