Γιόρτασε ο ΑΕΣΧ Πυλαίας

Σε εκδήλωση που έλαβε χώρα στο δημαρχείο Πυλαίας – Χορτιάτη στην αίθουσα «Λίτσα Φωκίδη», ο ΑΕΣΧ Πυλαίας έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα και τίμησε τα τμήματα και τους αθλητές του για τις διακρίσεις τους. Στόχος της σημερινής εκδήλωσης ήταν η ανάδειξη της αθλητικής ιδέας και του ευ αγωνίζεσθαι.

Συντονίστρια της εκδήλωσης ήταν η κ. Ελένη Ρουσάκη (μέλος του Δ.Σ της ΕΣΧΘ) και ο αντιπρόεδρος της ομάδας Γιάννης Αμπατζίδης. Τα μέλη του Δ.Σ του συλλόγου, οι γονείς των αθλητών, οι προπονητές της ομάδας και φυσικά ο πρόεδρος Μιχάλης Αντωνιάδης ήταν εκεί, ο οποίος ευχαρίστησε τους πάντες για την στήριξή τους και ιδιαίτερα τους χορηγούς της ομάδας.

Στην εκδήλωση παρεβρέθηκαν επίσης και ο Δήμαρχος Πυλαίας – Χορτιάτη κ. Ιγνάτιος Καϊτεζίδης μαζί με όλους τους αντιδημάρχους, ο Α’ αντιπρόεδρος της Ολυμπιακής επιτροπής κ. Αγγελούδης, ο πρόεδρος της ΕΣΧΘ κ. Σαουλίδης και ο υπέυθυνος ανάπτυξης χαντμπολ κ. Κοτζαμανίδης, οι οποίοι απηύθυναν έναν μικρό χαιρετισμό προς όλους.

Επίσης, ο πρόεδρος διαιτητών Β. Ελλάδος κ. Στεφανίδης και ο κ. Μεϊμαρίδης (μέλος της επιτροπής διαιτησίας) ήταν εκεί, πραγματοποιώντας και κάποιες βρεβεύσεις των αθλητών της ομάδας.

Μετά τους σύντομους χαιρτισμούς, ακολούθησε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας σε όλα τα τμήματα της ομάδας και ακολούθως έγιναν και οι βραβεύσεις όλων των τμημάτων που διακρίθηκαν την περσινή χρονιά.

Επιπλέον, ο διευθυντής του 2ου Γυμνασίου – Λυκείου Πυλάιας κ. Φριλίγκος βράβευσε του μαθητές του σχολείου που πέτυχαν την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση συνδυάζοντας παράλληλα το αγαπημένο τους άθλημα, το χάντμπολ.

Στο τέλος της εκδήλωσης, άπαντες ευχήθηκαν καλή χρονιά με υγεία πάνω απ’όλα και έδωσαν ραντεβού για του χρόνου ελπίζοντας σε περισσότερες διακρίσεις.