Γραμματικός: «Απόλυτα δίκαιη η νίκη του Ολυμπιακού»

Απόλυτα δίκαιη χαρακτήρισε τη νίκη του Ολυμπιακού ο προπονητής της ΑΕΚ, Νίκος Γραμματικός, ενώ τόνισε πως οι παίκτες του δεν μπόρεσαν να διαχειριστούν την ψυχολογική πίεση που έχει ένας τελικός.

Γραμματικός: «Συγχαρητήρια στην ομάδα του Ολυμπιακού, ήταν απόλυτα δίκαιη η επικράτηση του σήμερα. Επί της ουσίας εμείς δεν μπήκαμε καν στο παιχνίδι μετά το πρώτο 10λεπτο.  Η πραγματικότητα είναι ότι δεν μπορέσαμε να διαχειριστούμε την ψυχολογική πίεση που έχει ένας τελικός και προφανώς όταν φτάνεις στο τέλος του αγώνα να έχεις βάλει 13 γκολ τότε δεν πρέπει να ζητάς και πάρα πολλά ή αν πηγαίνεις περιφερειακό με 1 στα 16. Η πραγματικότητα είναι ότι περιμέναμε διαφορετικά αυτό τον αγώνα και είμαστε υποχρεωμένοι πολύ σύντομα, έστω και στεναχωρημένοι να μαζέψουμε, τα παιδιά να καταλάβουν τι έχει γίνει, να κάνουμε ένα βήμα μπροστά. Εμείς την Τετάρτη έχουμε ένα σημαντικό παιχνίδι απέναντι στον ΠΑΟΚ για το πρωτάθλημα που ουσιαστικά καθορίζει και τη δεύτερη θέση και αμέσως την επόμενη μέρα ένα ταξίδι στο εξωτερικό. Συγχαρητήρια και πάλι στην ομάδα του Ολυμπιακού για τη δίκαιη επικράτησή της», δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου ο τεχνικός της Ένωσης.

Σε ερώτηση δημοσιογράφου για τον τραυματισμό του Νταρσουλάντ ο Νίκος Γραμματικός απάντησε: «Είναι στο γόνατο, δυστυχώς συνέβη  λίγα δευτερόλεπτα πριν το τέλος. Εύχομαι κι ελπίζω να μην είναι κάτι σοβαρό.