Γραμματικός: «Μείναμε πιστοί στο πλάνο μας»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Νίκος Γραμματικός έμεινε ευχαριστημένος απο την απόδοση των παικτών του στον δεύτερο τελικό με την ΑΕΚ και στις δηλώσεις του επισήμανε:

«Από την αρχή ήμασταν αρκετά συγκεντρωμένοι και προσεκτικοί στην άμυνα και γενικά, είχαμε ικανοποιητική εμφάνιση και στην επίθεση, με εξαίρεση ένα κενό διάστημα στο δεύτερο ημίχρονο. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τα παιδιά και από την παρουσία του κόσμου μας, συνεχίζουμε. Στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, ήμασταν πιστοί στο πλάνο μας στην άμυνα και είχαμε υπομονή στην επίθεση. Αυτό θέλαμε, αυτό μας έλειπε στο πρώτο μέρος του πρώτου τελικού. Συνεχίζουμε, πάμε στην έδρα της ΑΕΚ».

Από την πλευρά του, ο παίκτης του Ολυμπιακού, Μπάμπης Δομπρης δήλωσε: «Ήμασταν η καλύτερη ομάδα στο γήπεδο, από το πρώτο έως το τελευταίο λεπτό. Κάναμε μια κοιλιά στα τελευταία λεπτά, όμως μόνο ευχαριστημένοι μπορούμε να είμαστε από την απόδοση μας. Είμαστε μια ομάδα που μαθαίνει από τα λάθη της, τα λάθη που κάναμε στο ΟΑΚΑ, που αδικήσαμε τους εαυτούς μας στο πρώτο ημίχρονο. 

Μπράβο σε όλα τα παιδιά, μπράβο για τη σκληρή δουλειά, η σειρά είναι πολύ μεγάλη ακόμα. Θα παλέψουμε να κάνουμε το break τώρα, ώστε να φέρουμε τη σειρά στο σπίτι μας και να διεκδικήσουμε εδώ το πρωτάθλημα! Κρατάω από το δεύτερο παιχνίδι τον πλουραλισμό στην επίθεση και την υπομονή. Η άμυνα είναι το δυνατό μας χαρτί, έτσι πορευόμαστε. Όμως, σήμερα μου άρεσε πολύ η επιθετική μας λειτουργία, αυτό πρέπει να κρατήσουμε».