Γραμματικός: «Μείναμε πιστοί στο πλάνο μας»

Δηλώσεις για την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ανδρών Λουξ έκαναν ο προπονητής του Ολυμπιακού Νίκος Γραμματικός και οι παίκτες Μπάμπης Δομπρης και Παναγιώτης Καραμπουρνιώτης.

Αναλυτικα:

Νίκος Γραμματικός: «Μείναμε πιστοί στο πλάνο μας, στην άμυνα, η οποία θεωρώ ότι ανταποκρίθηκε πάρα πολύ καλά. Πήραμε μεγάλη βοήθεια και από τον Μπάουερ, ο οποίος σήμερα πραγματοποίησε σπουδαία εμφάνιση. Από εκεί και πέρα, η αποχή των τριών εβδομάδων δεν βοήθησε την ομάδα να έχει ρυθμό στην επίθεση, παρόλα αυτά είμαι πολύ ευχαριστημένος, είναι ένα πολύ καλό αποτέλεσμα για εμάς, ας μην ξεχνάμε ότι παίζαμε απέναντι σε έναν σπουδαίο αντίπαλο, αλλά όπως είπα και στα παιδιά, κάναμε μια νίκη. Αυτό που έχει σημασία, είναι αύριο να είμαστε πάρα πολύ σοβαροί και απέναντι στον Δούκα, που είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα, να μείνουμε 100% συγκεντρωμένοι στο πλάνο».

Μπάμπης Δομπρής: «Ήταν ένα πολύ δυνατό ματς απέναντι σε έναν πολύ αξιόλογο αντίπαλο, τον οποίο θα αντιμετωπίσουμε και στον τελικό του πρωταθλήματος. Εμείς, δώσαμε βάση στην άμυνα μας, για να αντιμετωπίσουμε τα επιθετικά ατού της ΑΕΚ. Γνωρίζαμε ποια ήταν τα δυνατά τους σημεία, που μπορούμε να δώσουμε λίγο χώρο, που μπορούμε να πιέσουμε λίγο παραπάνω, αλλά θεωρώ, ότι σταθήκαμε αρκετά καλά και στην επίθεση, βρίσκοντας λύσεις απέναντι στην σκληρή άμυνα της ΑΕΚ και καταφέραμε να πάρουμε αυτή τη μεγάλη νίκη, η οποία φυσικά δεν σημαίνει τίποτα, αν αύριο δεν κατακτήσουμε το τρόπαιο απέναντι στην ομάδα του Δούκα».

Παναγιώτης Καραμπουρνιώτης: «Αρχικά, θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλους τους συμπαίκτες μου, μπήκαμε αποφασισμένοι στο γήπεδο και από το πρώτο λεπτό δείξαμε στην ΑΕΚ, ότι εμείς θέλουμε περισσότερο από αυτούς να περάσουμε στον αυριανό τελικό. Ήταν ένα ματς που στηριχθήκαμε στην άμυνα, σε συνδυασμό με τον τερματοφύλακα μας. Κάναμε ό,τι ακριβώς είπαμε στα αποδυτήρια και αυτό μας έδωσε την πρόκριση. Όμως, τίποτα δεν έχει τελειώσει, αύριο θα είναι και πάλι ένα δύσκολο παιχνίδι, θέλουμε να πάμε στο ξενοδοχείο, να ξεκουραστούμε, να δούμε τον αγώνα του Δούκα στο βίντεο και αύριο, να εμφανιστούμε ακόμα πιο έτοιμοι».