Γραμματικός: “Παμε για την ισοφάριση την Παρασκευή»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Νίκος Γραμματικός και ο αθλητής της Παναγιώτης Καραμπουρνιώτης, δήλωσαν για τον τρίτο τελικό του πρωταθλήματος:

Νίκος Γραμματικός (προπονητής Ολυμπιακού: «Περιμέναμε την αντίδραση της ΑΕΚ. Σε γενικές γραμμές, το αμυντικό μας παιχνίδι, παρά κάποια λάθη που κάναμε, ήταν καλό. 23 γκολ εκτός έδρας δεν μπορείς να πεις ότι είναι πολλά. Από εκεί και πέρα, είχαμε πάλι ένα κενό διάστημα στην επίθεση τουλάχιστον 10 λεπτά, πάλι είχαμε χαμένες ευκαιρίες και από τα έξι μέτρα. Θα πρέπει να το διορθώσουμε, να διορθώσουμε το παιχνίδι της επίθεσης μας και να κοιτάξουμε το επόμενο ματς, που είναι την Παρασκευή».

Παναγιώτης Καραμπουρνιώτης (αθλητής Ολυμπιακού): «Δυστυχώς δεν καταφέραμε να κάνουμε το break στην έδρα της ΑΕΚ. Η ομάδα εμφανίστηκε πολύ συγκεντρωμένη, παλέψαμε, ήμασταν εκεί. Όμως, είχαμε ένα διάστημα που δεν παίξαμε καλά σε άμυνα και επίθεση, η ΑΕΚ πήρε μεγάλη διαφορά. Στο τέλος, προσπαθήσαμε να ανατρέψουμε την κατάσταση, αλλά δεν υπήρχε πολύς χρόνος για αυτό. Θέλουμε, την Παρασκευή, με τη βοήθεια του κόσμου μας, να ισοφαρίσουμε τη σειρά και να διεκδικήσουμε τις πιθανότητες μας για το νταμπλ»