Δανήλος: «Ίσως, να ήταν το παιχνίδι της χρονιάς»

Ο ΓΑΣ Καματερού έφθασε πολύ κοντά σε μια μεγάλη νίκη επί της Αναγέννησης στην Αρτα, όμως το όνειρο πρόκρισης στο F4 του Κυπέλλου Ελλάδας στο χάντμπολ γυναικών, χάθηκε μερικά δευτερόλεπτα πριν από το τέλος της παράτασης.

«Έγινε ένα σπουδαίο παιχνίδι, ήσαν ήταν το παιχνίδι της χρονιάς για το γυναικείο χάντμπολ, συγχαρητήρια στην ομάδα της Αναγέννησης» είπε αρχικά στο e-handball.gr ο προπονητής του Καματερού, Μενέλαος Δανήλος.
Αναφερόμενος στο παιχνίδι και στα κέρδη που αποκόμισε η αθηναϊκή ομάδα, είπε: «Προσπαθήσαμε με κάποιες ιδιαίτερες και πιεστικές άμυνες να δυσκολέψουμε την κυκλοφορία της μπάλας για την Αναγέννηση και σε πολύ μεγάλο βαθμό τα καταφέραμε. Αυτό σε συνδυασμό με τη μαχητικότητα των παικτριών, έδωσε στην ομάδα μας τη δυνατότητα να διεκδικήσει τη νίκη.

Βέβαια, ένα τέτοιο παιχνίδι μπορεί να κριθεί στο τέλος, στο ένα σουτ, όπως και έγινε. Η πρόκριση δεν ήρθε, αλλά η σημερινή προσπάθεια δείχνει πόσο καλή δουλειά γίνεται στην ομάδα. Εμείς θα συνεχίσουμε σε αυτό το πλάνο και τη φιλοσοφία, το μέλλον ανήκει στο Καματερό».