«Δεν ήμασταν ψύχραιμοι»

Στο γεγονός ότι η ομάδα του δεν ήταν ψύχραιμη, αλλά και στο ότι έχασε ρυθμό μετά τον τραυματισμό του Τριανταφύλλου στάθηκε ο προπονητής του Αερωπού Έδεσσας Γιάννης Πηλαλίδης μετά την σημερινή ήττα από τον Φίλιππο Βέροιας.

«Ήταν ένα ντέρμπι όπως το περιμέναμε. Νομίζω οι δύο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο. Κάναμε πάλι την κοιλιά μας και μετά και τον τραυματισμό του Τριανταφύλλου χάσαμε τον ρυθμό μας. Καταφέραμε να ισσοροπήσουμε το παιχνίδι αλλά δεν ήμασταν ψύχραιμοι σε κάποιες καταστάσεις», σχολίασε στο e-handball.gr ο τεχνκός του Αερωπού.

Για τον τραυματισμό του Τριανταφύλλου ανέφερε: «Οι πρώτες εκτιμήσεις δείχνουν ότι δεν είναι σοβαρός. Θα εξεταστεί και από τον γιατρό σήμερα. Δεν θέλαμε να τον επιβαρύνουμε γι αυτό και αποσύρθηκε, θεωρώ όμως ότι δεν θα έχουμε πρόβλημα».

Τέλος, αναφέρθηκε και στο παιχνίδι της επόμενης βδομάδας με τον Δούκα για το φάιναλ φορ του κυπέλλου Ελλάδος. «Είναι μια πρόκληση για εμάς. Ο τελικός για εμάς είναι ο ημιτελικός με τον Δούκα. Είμαστε το αουτσάιντερ αλλά στόχος μας είναι να πάρουμε ότι μας αναλογεί και να διεκδικήσουμε τις πιθανότητές μας».