Η ΧΑΝΘ ολοκληρώνει την προετοιμασία της για τον εντός έδρας αγώνα του Σαββάτου με τον Πανελλήνιο (16:00) και ο προπονητής της, Κώστας Τούτσης, εφιστά την προσοχή των αθλητών του.
Τις δύο ομάδες χωρίζουν δέκα βαθμοί στη βαθμολογία, καθώς ο Πανελλήνιος δεν έχει πάρει ακόμη βαθμό, ωστόσο σύμφωνα με τον Κώστα Τούτση, αυτό το γεγονός έχει μικρή σημασία.
«Μπροστά μας έχουμε έναν πολύ σημαντικό αγώνα, τόσο για τη βαθμολογική μας θέση, όσο και για την ψυχολογία μας ενόψει της συνέχειας. Η διαφορά των δύο ομάδων στη βαθμολογία δεν παίζει ρόλο μέσα στο γήπεδο. Δεν υπάρχει περίπτωση να υποτιμήσουμε τον Πανελλήνιο. Η ετοιμότητα, η συγκέντρωση και το καθαρό μυαλό θα προσδιορίσουν το αποτέλεσμα», σχολίασε ο Βεροιώτης τεχνικός, που δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Χρήστο Στίγγα και Θανάση Παπαδόπουλο.