Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στον πάγκο της Κέρχενγκ ο Δημήτρης Δημητρούλιας. Ο 39χρονος Έλληνας τεχνικός – που έχει υπό τις οδηγίες του τον Νίκο Λοΐζο και τον Κώστα Γιαννόπουλο – είδε τους παίκτες του να συντρίβουν με 30-14 την Πετάνζ και να αρχίζουν με ιδανικό τρόπο το πρωτάθλημα στο δουκάτο της κεντρικής Ευρώπης.
Βέβαια, μετά από 14 χρόνια στο Άργος και στον Διομήδη με τον οποίο πανηγύρισε τίτλους με αποκορύφωμα την κατάκτηση του Challenge Cup, είναι φυσιολογικό ο Δημητρούλιας να σχολιάσει πρώτα τη μεγάλη νίκη των «Λύκων» επί της ΑΕΚ στην πρεμιέρα της Handball Premier, πριν μιλήσει για το δικό του ντεμπούτο στο πρωτάθλημα του Λουξεμβούργου:
«Πριν από οτιδήποτε θέλω να πω ένα πολύ μεγάλο μπράβο σε όλη την ομάδα του Διομήδη για την πολύ μεγάλη νίκη που πέτυχαν το Σάββατο. Παρακολούθησα από την τηλεόραση το παιχνίδι και μου είναι αδύνατο να περιγράψω πόσα συναισθήματα ένιωσα. Είμαι περήφανος για όλους τους. Οφείλω όμως να δώσω τα περισσότερα στον Κώστα Δεληγιάννη γνωρίζοντας με πόσο πάθος και αγωνία παλεύει καθημερινά στη νέα αυτή σελίδα της ζωής του και του αξίζει ένα τόσο γλυκό σε γεύση ξεκίνημα. Εύχομαι ολόψυχα σε όλους τους συντελεστές της Handball Premier, υγεία και δημιουργικότητα».
Στη συνέχεια ο Έλληνας τεχνικός αναφέρθηκε στο ντεμπούτο του στον πάγκο της Κέρχενγκ:
«Σχετικά με το δικό μας ντεμπούτο είμαι χαρούμενος που συνδυάστηκε με νίκη . Ήταν ένα ματς εν τέλει ευκολότερο από όσο το υπολογίζαμε και έτσι μπόρεσα να δώσω χρόνο σε πολλούς νεότερους αθλητές την ομάδας, μιας και το Σάββατο θα βρεθούμε στο Ές, εναντίον δηλαδή του φαβορί για την κατάκτηση των εγχώριων τίτλων και την αμέσως επόμενη εβδομάδα μας περιμένει το διπλό παιχνίδι με τη Σαχτάρ Ντόνετσκ στο Μπασαράζ. Πρέπει να επισημάνω επίσης ότι ο Λοΐζος ήταν εντυπωσιακός στα 45 λεπτά που έπαιξε φτάνοντας το ποσοστό του 59%!».