Διπλή ενίσχυση για την Πυλαία

Με αμείωτους  ρυθμούς συνεχίζεται ο σχεδιασμός της γυναικείας ομάδας του ΑΕΣΧ Πυλαίας εν όψει της νέας χρονιάς.

Η ομάδα πέτυχε το μεγάλο στόχο πέρσι και έτσι φέτος θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στην ιστορία της στην μεγάλη κατηγορία.

Προχώρησε λοιπόν σε δύο ακόμα προσθήκες με αθλήτριες που θα την βοηθήσουν στο να πετύχει το φετινό στόχο, που δεν είναι άλλος από την παραμονή στην Α1 γυναικών. Η Έλενα Στεφανίδου και η Μένια Νικολάου θα αγωνίζονται του χρόνου με τα χρώματα της Πυλαίας. Η πρώτη ήρθε από τον Εθνικό Κοζάνης και η δεύτερη ανήκε στον Αρίωνα Πτολεμαΐδας, όμως πέρσι αγωνίστηκε για το Καματερό. Τέλος, όπως ανακοίνωσε και η ομάδα μέσω της σελίδας της στο facebook, κη νεαρή ταλαντούχα τερματοφύλακας Άννα Ανδρεανίδου θα συνεχίσει και του χρόνου στην ομάδα βοηθώντας την σε όλες τις κατηγορίες που δικαιούται να παίξει.

Αναλυτικά και οι ανακοινώσεις: «Καλωσοριζουμε στη γυναικεία ομάδα μας την Στεφανίδου Έλενα. Έπαιξε στις μικρές εθνικές ομάδες , Εθνικό Κοζάνης και δυο σεζόν στον Φιλιππο Βεροιας. Διακρίνεται για το δυναμικό παιχνίδι της σε άμυνα και επίθεση. Να ευχαριστήσουμε και τον Εθνικό Κοζάνης για την ολοκλήρωση της μεταγραφής. Έλενα καλώς ήρθες στην Πυλαία!»

« Νικολάου Μένια καλώς ήρθες στην ομάδα μας. Η νεαρή αριστερόχειρας μέλος εθνικών ομάδων, ξεκίνησε από τον Φιλωτα Φλώρινας, αγωνίστηκε στον Αρίωνα Πτολεμαίδας και πέρυσι στο Καματερό. Να ευχαριστησουμε και τον Αρίωνα Πτολεμαΐδας για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.Μένια, καλώς ήρθες στην Πυλαία»

«Η Ανδρεανίδου Άννα θα συνεχίσει και για την επόμενη αγωνιστική περίοδο 2017-2018 στην ομάδα μας. Θα ενισχύσει τις ομάδες κορασίδων, νεανίδων και γυναικών. Να ευχαριστησουμε την ομάδα του Κιλκίς για την παραχώρηση της αθλήτριας. Άννα γερή και δυνατή. Καλή συνέχεια στην Πυλαία»