Διπλό «χτύπημα» από τον Διομήδη

Με τους Χερουβείμ και Αρσενασβίλι θα ολοκληρώσει το μεταγραφικό παζλ του ο Διομήδης Άργους.

Πρόκειται για δύο παίκτες που γνωρίζουν καλά το ελληνικό πρωτάθλημα και θα αποτελέσουν χρήσιμα εργαλεία για τον τεχνικό της ομάδας Χρήστο Δημήτρουλα εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Θυμίζουμε ότι ο Αρσενασβίλι αγωνίστηκε πέρσι με την φανέλα του Φιλίππου Βέροιας και ήταν από τους πρωταγωνιστές της ομάδας, ενώ ο Χερουβείμ ήταν στο εξωτερικό καθώς αγωνιζόταν στην Ες του Λουξεμβούργου.

Αναλυτικά και η ανακοίνωση της ομάδας καθώς και οι δηλώσεις του Χερουβείμ στην επίσημη σελίδα του Διομήδη στο facebook: «

Καλωσορίζουμε στην αγέλη των Λύκων τους Σπύροε Χερουβείμ και Ερεκλέ Αρσενασβίλι.

Με διπλό μεταγραφικό χτύπημα συμπληρώθηκε το ρόστερ των Λύκων.Δύο, εγνωσμένης αξίας, παίκτες που ταιριάζουν απόλυτα στα αγωνιστικά πλάνα του Χρήστου Δημήτρουλα και θα βοηθήσουν τα μέγιστα, με τις ικανότητές τους και την εμπειρία τους στην επίτευξη των φετεινών στόχων.

Ο Σπύρος Χερουβείμ δήλωσε σχετικά:«Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στην οικογένεια του Διομήδη.Είμαστε ήδη μια πολύ καλή παρέα, με όμορφο κλίμα.Θα δώσω το 100% των δυνατοτήτων μου για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της. Τέλος θέλω να ευχαριστήσω πολύ τον κόσμο του Διομήδη για το θερμό καλωσόρισμα και να τους πω ότι τους περιμένουμε όλους στο γήπεδο!»

Καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία και πολλές επιτυχίες!»