“Διψάμε για τη νίκη”

Η ΧΑΝΘ υποδέχεται το βράδυ της Τετάρτης τον Φοίβο Συκεών (21:00 – live score από το e-handball.gr) στον εξ αναβολής αγώνα για τη 15η αγωνιστική της Handball Premier και ο διεθνής περιφερειακός των γηπεδούχων, Τάσος Δέσπος σχολίασε τις ιδιαιτερότητες του αγώνα.

Μετά από 16 αγώνες στο πρωτάθλημα, η ΧΑΝΘ βρίσκεται στην 8η θέση της βαθμολογίας με 12 βαθμούς και ο Φοίβος ακολουθεί με 10 βαθμούς στην 9η θέση.

“Προερχόμαστε από ένα κακό παιχνίδι με το Καματερό. Διψάμε για τη νίκη απέναντι στο Φοίβο για ψυχολογικούς, αγωνιστικούς και βαθμολογικούς λόγους. Γνωρίζουμε τον αντίπαλο, μας γνωρίζει κι εκείνος. Δεν υποτιμάμε το Φοίβο και ξέρουμε ότι θα έρθει με όρεξη και δίψα για νίκη, καθώς προέρχεται από θετικό αποτέλεσμα και επίσης έχει σημαντικούς βαθμολογικούς λόγους για να ζητάει τους δύο βαθμούς. Εμείς πρέπει να κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να φτάσουμε στο θετικό αποτέλεσμα. Έχουμε μελετήσει τον Φοίβο και πρέπει να βγάλουμε πάθος, δύναμη και καθαρό μυαλό στον αγωνιστικό χώρο το βράδυ της Τετάρτης”, σχολίασε ο Τάσος Δέσπος στη σελίδα της ΧΑΝΘ.

Στον αγώνα του πρώτου γύρου η ΧΑΝΘ είχε επικρατήσει στις Συκιές με 25-26.