«Δοκιμάσαμε κάποια πράγματα για τους τελικούς»

Ο Ολυμπιακός ζευγάρωσε σήμερα τις νίκες του απέναντι στον Αερωπό Έδεσσας και κατάφερε να περάσει στους τελικούς του πρωταθλήματος.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού δήλωσε ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα και πως τώρα σειρά έχει η προετοιμασία της ομάδας για την σειρά των τελικών.

Αναλυτικά όσα ανέφερε στο olympiacossfp.gr: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τους παίκτες μου. Αντιμετωπίσαμε με σοβαρότητα τον αγώνα και είχαμε την ευκαιρία να δοκιμάσουμε κάποια πράγματα για τους τελικούς. Έχουμε λίγες μέρες μπροστά μας να ξεκουραστούμε και να προετοιμαστούμε για την σειρά των τελικών».

Ο Tζούρο Μούγιτς από την πλευρά του είπε:  «Ξεκινήσαμε καλά τον αγώνα αλλά στα μέσα του πρώτου ημιχρόνου δώσαμε το δικαίωμα στην ομάδα της Έδεσσας να μας φτάσει στο σκορ. Στο δεύτερο μισό, μπήκαμε αποφασισμένοι και δεν αφήσαμε άλλα περιθώρια στον αντίπαλο. Θέλαμε να τελειώσουμε τη σειρά και αυτό κάναμε, μέσα από την άμυνα μας και τις λύσεις που βρήκαμε στην επίθεση. Κάναμε το δυο στα δυο και τώρα συγκεντρωνόμαστε στους τελικούς για να φτάσουμε στο νταμπλ».