Δράμα ’86 – ΓΑΣ Κιλκίς (14/10, 18.00)

Για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Handball Premier, ο ΓΑΣ Κιλκίς ταξιδεύει στη Δράμα για να αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα.

Οι νεοφώτιστοι θέλουν να αφήσουν πίσω τους το παιχνίδι της προηγούμενης αγωνιστικής με τον ΠΑΟΚ, κρατώντας όμως την αντίδραση που έβγαλαν σε κάποια σημεία του αγώνα.

Από την άλλη, οι Δραμινοί μετά την ισοπαλία με τον Δούκα θέλουν τις καλές εμφανίσεις να τις  μετατρέψουν σε βαθμούς και να φτάσουν στην πρώτη τους νίκη.

Δηλώσεις:

Αρμάντο Σίνα (Παίκτης Δράμα ’86): Προερχόμαστε από ένα πολύ δυνατό παιχνίδι το οποίο μας άφησε μια  γεύση πίκρας παρόλα αυτά προχωράμε το παιχνίδι που έρχεται είναι για μας must win και θα τα δώσουμε όλα ώστε να πάρουμε τους δυο βαθμούς

Βασίλης Βαφειάδης (παίκτης ΓΑΣ Κιλκίς): «Το Σάββατο αντιμετωπίζουμε την Δράμα. Γνωρίζουμε ότι είναι μια πολύ ποιοτική ομάδα που αποτελείται από έμπειρους αλλά και ταυτόχρονα νεαρούς και ταλαντούχους παίκτες. Εμείς, με την σειρά μας, θέλουμε να δείξουμε το καλό μας αγωνιστικό πρόσωπο, κάτι που μας έλειψε στα δυο τελευταία παιχνίδια. Γι’ αυτό, δουλέψαμε εντατικά στα αδύναμα κομμάτια του παιχνιδιού μας αυτή την εβδομάδα με σκοπό να καταφέρουμε να αποσπάσουμε ένα θετικό αποτέλεσμα».