Δράσεις της Ανάπτυξης σε Αίγιο και Σέρρες παρουσία του Sports Excellence

Τριήμερο καμπ –με φιλικούς αγώνες- πραγματοποιήθηκε στο Αίγιο με τις Προεθνικές ομάδες Ελλάδας και Κύπρου στο πλαίσιο της συνεργασίας των δύο Εθνικών Ομοσπονδιών.

Παράλληλα στο πλαίσιο και της Παγκόσμιας Ημέρας Αθλητισμού η ομάδα του Sports Excellence έκανε μετρήσεις πεδίου στην Εθνική Παίδων της Ελλάδας, καθώς και επιμορφωτικές και εκπαιδευτικές διάλεξες που αφορούν σε θέματα προπονητικού, φορτίου, ύπνου, ψυχολογικής προετοιμασίας.

Στους αθλητές μίλησαν δια ζώσης ο εργοφυσιολόγος Χάρης Τσολάκης και διαδικτυακά η ψυχολόγος Φλώρα Παπίτση, μια διαδικασία υποστήριξης των αθλητών για την επίτευξη υψηλών επιδόσεων και στην επιτυχία των αγωνιστικών τους στόχων.

Στο Αίγιο βρέθηκε και ο Πρόεδρος της ΟΧΕ Κώστας Γκαντής που είχε συνομιλία με τον Γενικό Γραμματέα της ΚΟΧ Σταύρο Παναγιώτου και τον ομοσπονδιακό τεχνικό της Κύπρου Ανδρέα Ανδρέου.

Κλιμάκιο Νοτίου Ελλάδος και ΒΔ Ελλάδος
Παράλληλα στο Αίγιο πραγματοποιήθηκε κλιμάκιο Νοτίου Ελλάδος και Βορειοδυτικής Ελλάδος στα αγόρια γεννημένα το 2011 με προπονήσεις και αξιολόγηση.

Υπεύθυνοι προπονητές εκ μέρους της ΕΑΠ/ΟΧΕ ήταν οι: Γ. Παπαγιαννόπουλος, Κ. Μιχαλάκης, Σ. Δρόσος, Δ. Σκάρλος, Π. Ιατρούδης, Γ. Βαρελτζής, Γ. Κρανάκης, ενώ με την Προεθνική ήταν οι προπονητές: Α. Τσολάκος και Σ. Αλεπουδέας.

ΚΑΜΠ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ
Ταυτόχρονα στις Σέρρες διοργανώθηκε καμπ αξιολόγησης- τουρνουά για αγόρια και κορίτσια γεννημένα το 2011.
Υπεύθυνοι προπονητές ήταν οι: Κ. Αλεξιάδης, Τ. Χατζηπαρασίδης, Δ. Μασλαρινός, Μ. Αντωνιάδης, Σ. Αμπεριάδου, Σ. Βακάλης, παρουσία του Προέδρου της ΕΑΠ/ΟΧΕ Γιάννη Καραμπίνα.
Σημαντική για την ολοκλήρωση της δράσης ήταν και η βοήθεια της ομάδας του Πανσερραϊκού.