«Δύο στα δύο» για τον Ολυμπιακό στο τουρνουά στην Οχρίδα!

Το «δύο στα δύο» στο διεθνές τουρνουά στην Οχρίδα πραγματοποίησε η ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού. Μετά τη νίκη με 34-31, στο πρώτο ματς στο τουρνουά της Β. Μακεδονίας, οι ερυθρόλευκοι «έβγαλαν» με επιτυχία και το δεύτερο δυνατό «τεστ» με αντίπαλο τη Μπεσίκτας, αφού επικράτησαν με 29-26. Κόντρα σε μία ομάδα υψηλού επιπέδου, με 16 πρωταθλήματα Τουρκίας, 14 Κύπελλα και 13 Super Cup, αλλά και έξι παρουσίες στο Champions League (η τελευταία το 2020-21), ο Ολυμπιακός, με εξαίρεση μερικά «νεκρά» διαστήματα, κυριάρχησε στη μεγαλύτερη διάρκεια του ματς, πήρε μεγάλες διαφορές και πανηγύρισε τη δεύτερη νίκη του στο τουρνουά της Οχρίδας, με πρώτο σκόρερ τον Σλίσκοβιτς, με επτά γκολ. Την Παρασκευή (25/8), οι «ερυθρόλευκοι» συνεχίζουν τις υποχρεώσεις τους στο διεθνές τουρνουά της Β. Μακεδονίας, αφού στις 12:00, δίνουν το τρίτο τους ματς, με αντίπαλο την Golden Art.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Νίκος Γραμματικός): Κοτανίδης, Τζηράς 4, Καραμπουρνιώτης 1, Παπαβασίλης 2, Βίντα 2, Τζίμπουλας 4, Παπαντωνόπουλος, Βαμβακάρης, Σλίσκοβιτς 7, Δομπρής 1, Τσιγαρίδας 1, Πασσιάς 1, Μοντόρο 1, Σλαβούλιτσα 2, Κάβτσιτς 1, Μιχαηλίδης, Σάββας 2

Δηλώσεις:

Νίκος Γραμματικός: «Παίξαμε απέναντι σε μία πάρα πολύ καλή ομάδα, την Μπεσίκτας, που παρά τις ελλείψεις που είχε, είναι 2-3 εβδομάδες μπροστά στην προετοιμασία και φάνηκε, αφού είχε… άλλη ταχύτητα. Εμείς είμαστε κουρασμένοι, συνεχίζουμε τη δουλειά, προσπαθούμε να βελτιώνουμε κάποια πράγματα. Υπάρχουν τομείς που είμαι ευχαριστημένος, όμως το σημαντικότερο είναι, να γίνουμε ομάδα και να φτιάξουμε αυτό το ομαδικό πνεύμα που θέλουμε. Συνεχίζουμε, αύριο έχουμε ένα ακόμα παιχνίδι, όχι ίδιας δυναμικότητας, όμως θα προσπαθήσουμε να βγάλουμε καλό εαυτό, να δουλέψουμε και φυσικά, να κερδίσουμε».