«Είμαι ο κατάλληλος»

Η ΑΕΚ στη φετινή περίοδο θα έχει 11 καινούργιους αθλητές από τους 18 του ρόστερ, όταν αποκτηθούν ο δεξιός ίντερ και ο τρίτος τερματοφύλακας.

Ο Δημήτρης Δημητρούλιας ωστόσο όχι μόνο δεν αγχώνεται, αλλά πιστεύει ακράδαντα στο «δέσιμο» της ομάδας, όπως ξεκάθαρα δήλωσε στο e-handball μετά την «πρώτη» της ΑΕΚ.

«Είναι πολύ καινούρια ομάδα αλλά κι εγώ είμαι ο κατάλληλος άνθρωπος. Το έχω κάνει πολλές φορές στην καριέρα μου φυσικά με πολύ ποιοτικούς παίκτες αυτή τη φορά. Προϋπόθεση είναι πάντα το καλό κλίμα και η καλή διάθεση, πράγματα που υπάρχουν. Όλοι οι χαρακτήρες είναι εξαιρετικοί, οπότε και το δέσιμο είναι απλά θέμα χρόνου.

Η άμυνα, το τρέξιμο και τα ισχυρά πίβοτ θα είναι τα βασικά μας όπλα. Με την προσθήκη του Πλάθα είμαστε ισχυρή ομάδα στην γραμμή. Το τρέξιμο θα κάνει τη μεγάλη διαφορά. Έχουμε αυτή την στιγμή μια 16άδα αναλώσιμη, πράγμα που είναι πολύ σημαντικό, έχουμε πολύ καλό ΜΟ ηλικίας και αθλητικότητα», σχολίασε ο Κατερινιώτης τεχνικός, ο οποίος για μια ακόμα φορά αναφέρθηκε σε πρόκληση και την επαγγελματικότητα της ομάδας.

«Ωραίο κεφάλαιο, μεγάλη πρόκληση»

«Είναι πολύ ωραίο κεφάλαιο, πολύ μεγάλη πρόκληση. Μου αρέσει που βρίσκομαι εδώ με ανθρώπους που αγαπάνε το άθλημα και το σύλλογο τους και οι συνθήκες είναι τόσο επαγγελματικές, όσο θα ήθελα στο συγκεκριμένο σημείο της καριέρας μου.

Υπάρχει ενθουσιασμός από όλους, αθλητές, συνεργάτες και διοίκηση και ελπίζω όλος αυτός ο ενθουσιασμός να μετατραπεί σε ουσία. Σίγουρα μας μένει μια προσθήκη αυτή του δεξιού ίντερ, οπότε είμαστε σχεδόν πλήρεις. Ο κύριος κορμός της ομάδας υπάρχει οπότε ξεκινάμε κανονικά δουλειά.

H ομάδα είναι καινούρια και κάθε μήνα θα παρουσιάζει κάτι ακόμα καλύτερο. Βασικός μας στόχος το πρωτάθλημα. Το είπα και στα παιδιά ότι κοιτάμε στο Μάιο και θέλουμε να γινόμαστε καλύτεροι και να δίνουμε την υψηλή μας συγκέντρωση στα κρίσιμα παιχνίδια που είναι στην πορεία προς το πρωτάθλημα, τα παιχνίδια του Κυπέλλου και του Τσάλεντζ Καπ που κι εκεί θέλουμε να διακριθούμε πολύ».