Σεϊρεκίδης: «Είμαστε έτοιμοι για τη νίκη»

Σειρεκιδης Στελιος ΠΑΟΚ

Αντίστροφα μετράει πλέον ο χρόνος για τα παιχνίδια της 1ης αγωνιστικής, όπου ο ΠΑΟΚ δοκιμάζεται στην έδρα του Αερωπού.

Για το αυριανό (18:00) παιχνίδι μίλησε στο e-handball.gr ο τεχνικός του Δικεφάλου του Βορρά Στέλιος Σεϊρεκίδης, ο οποίος τόνισε ότι ο Αερωπός Έδεσσας έχει μια δύσκολη έδρα, ωστόσο υπογράμμισε ότι η ομάδα του είναι έτοιμη να διεκδικήσει τη νίκη.

Χαρακτηριστικά ανέφερε για το παιχνίδι: «Ένας δύσκολος κύκλος προετοιμασίας έκλεισε, είμαστε στην τελική ευθεία πλέον, καθώς έχουμε να αντιμετωπίσουμε τον Αερωπό που έχει δυνατή και δύσκολη έδρα. Σίγουρα θα προσπαθήσει να εξαντλήσει τα περιθώρια και θα προσπαθήσει να διεκδικήσει το καλύτερο. Εμείς όμως είμαστε έτοιμοι για τον αγώνα και σε καλή κατάσταση, ενώ είμαστε πλήρεις καθώς επέστρεψαν Πέγιοβιτς και Κοκώνης. Υπάρχει βέβαια αυτή την ώρα ένα ερωτηματικό για τον Καλόμοιρο. Η ομάδα είναι έτοιμη για να πάρει τη νίκη».

Ερωτηθείς για το e-handball.gr το οποίο θα ενημερώνει πλέον για τα πάντα όσον αφορά το χάντμπολ, ανέφερε: «Σίγουρα ότι προβάλει το Ελληνικό χάντμπολ είναι καλό. Αυτή η συνεργασία πολλών ανθρώπων που κάνατε ώστε να ενημερώνεται για το άθλημα ο κόσμος, δίνει οντότητα και ποιότητα στο χώρο μας και στη ενημέρωση του αθλήματος που αγαπάμε. Εύχομαι καλή επιτυχία, είναι πολύ σημαντικό για εμάς το εγχείρημα σας».