Εγχειρίστηκε η Φυλάκη, τέλος η Τρπόφσκα

φιλωτας

Τα προβλήματα δεν λείπουν από τον Φιλώτα Φλώρινας που ετοιμάζεται για τον αγώνα του α’ γύρου του Κυπέλλου γυναικών με τον Εθνικό στην Κοζάνη (2/12, 18:00 live score από το e-handball.gr).

Η Φιλιππία Φυλάκη η οποία είχε τραυματιστεί στο παιχνίδι με τον Φίλιππο Βέροιας στο Αμύνταιο. Οι εξετάσεις έδειξαν ρήξη χιαστού και η 25χρονη δεξιά ίντερ εγχειρίστηκε την Πέμπτη (30/11) και χάνει το υπόλοιπο της χρονιάς.

Παράλληλα, παρελθόν από την ομάδα της Φλώρινας αποτελεί και η Νάντισα Τρπόφσκα. Η 25χρονη Σκοπιανή περιφερειακός δεν έδειξε ότι μπορεί να βοηθήσει ουσιαστικά μετά τις πρώτες αγωνιστικές στο πρωτάθλημα της Α1 Γυναικών και λύθηκε το συμβόλαιό της.

Η τεχνικός του Φιλώτα Τάνια Τσουυτσουλάκη μιλώντας στο e-handball.gr αναφέρθηκε τόσο στο παιχνίδι με τον Εθνικό όσο και στο μέλλον της ομάδας:

«Καμία ομάδα δεν θέλει να έχει μεγάλα κενά αλλά να δίνει αγώνες ώστε να έχει ρυθμό. Εμείς αντιμετωπίζουμε μια ομάδα με αθλήτριες που ξέρουν το άθλημα και δεν έχει σημασία αν βρίσκονται σε μικρότερη κατηγορία.  Θέλουμε – και για ψυχολογικούς λόγους – τη νίκη και την πρόκριση μιας και ακολουθούν παιχνίδια στο πρωτάθλημα με πιο ισχυρές ομάδες. Προς το παρόν θα πάμε με το υπάρχον έμψυχο υλικό – κάτι το οποίο θα μας ωφελήσει – και στη συνέχεια θα προσπαθήσουμε να ενισχυθούμε στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου».