Εθνική U17: Τεστ με Μαυροβούνιο στο Κιλκίς (video)

Ο αγώνας της Παρασκευής θα διεξαχθεί χωρίς θεατές, ενώ ο αγώνας του Σαββάτου θα έχει πιο επίσημο χαρακτήρα, με ελεύθερη είσοδο για τους φιλάθλους.

Μάλιστα, οι αθλητές της Εθνικής, Παγιάτης, Γιορανίδης και Δικαιούλιας κάλεσαν μέσω video τον κόσμο του Κιλκίς να γεμίσει τις κερκίδες και να τους συμπαρασταθεί.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός  Nίκος Γεωργιάδης έχει στη διάθεσή του τους εξής αθλητές: Στανκίδης, Παπαγιάννης, Τζωρτζίνης (Φίλιππος Βέροιας), Μπαμπατζανίδης, Γιορανίδης, Κυριακίδης (ΠΑΟΚ), Γ. Βασιλείου (Λεωνίδας), Γερουλάνος, Στεφανίτσης, Παγιάτης (ΑΣΕ Δούκα), Αναγνωστόπουλος (Διομήδης Άργους), Παπάζογλου, Τόσκας (ΑΟ Προσοτσάνης), Κοβάνης, Ι. Βασιλείου, Στάθης, Δικαιούλιας (ΑΕΚ).

Η Εθνική ομάδα βρίσκεται από την προηγούμενη εβδομάδα στο Κιλκίς, με το καθημερινό πρόγραμμα να περιλαμβάνει διπλές προπονήσεις, σε φυσική κατάσταση και τακτική. Ευχάριστο διάλειμμα αποτελούν οι βόλτες με τα ποδήλατα, που είναι προσφορά του καταστήματος Ποδηλάτης, ενώ η αποθεραπεία πραγματοποιείται στο αθλητικό κέντρο “Αλέξανδρος”.