Ελεύθερος και επίσημα από τη Δρέσδη ο Μυλωνάς

Ο Χρήστος Μυλωνάς είναι και επίσημα ελεύθερος απο την Δρέσδη μετα απο κοινή συμφωνία των δυο πλευρών να προχωρήσουν στη διακοπή του συμβολαίου. Αυτό σημαίνει ότι ο διεθνής ίντερ είναι ελεύθερος πλέον για να διαπραγματευτεί τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του με τις φήμες να τον θέλουν να βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Δούκα.

Στην ανακοίνωση τους στην επίσημη σελίδα στο facebook, οι Γερμανοί αναφέρουν: «Λυπούμαστε βαθιά που ο Χρήστος μας αφήνει μετά από μόλις μία σεζόν. Ήρθε στη Δρέσδη από την Αθήνα πριν από ένα χρόνο με μεγάλες φιλοδοξίες και ήθελε να κάνει το πρώτο βήμα μαζί μας για να αποκτήσει βάση στο γερμανικό χάντμπολ. Δυστυχώς, όμως, έχει παλέψει με μεγάλο αριθμό τραυματισμών σε αυτό το διάστημα, κάτι που ήταν πολύ δύσκολο και για τις δύο πλευρές. Εκ μέρους ολόκληρου του συλλόγου, του ευχόμαστε κάθε επιτυχία για το προσωπικό του μέλλον.

Αγαπητέ “Χρήστο”, σε ευχαριστούμε πολύ για τη παρουσία σου σου με τη φανέλα της HCE! Η HC Elbflorenz σου εύχεται ό,τι καλύτερο, καλή υγεία και επιτυχίες για το μέλλον. Efharistò!».