Ενημέρωση ΣΥΠΧΕ για το 5ο Συμπόσιο Χειροσφαίρισης (23-25 Ιουνίου 2023)

Με ανακοίνωση του ο ΣΥΠΧΕ ενημέρωνει τα μέλη του ενόψει του 5ου Συμποσιου Χειροσφαίρισης που θα γίνει στην Αθήνα από τις 23 έως και τις 25 Ιουνίου.

Αναλυτικά:

“Στο πλαίσιο της προσπάθειας για όσο δυνατόν μεγαλύτερη συμμετοχή στο Συμπόσιο μας και κατανοώντας τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν κάποια από τα μέλη μας, αποφασίστηκε να καταβληθεί στους εκτός Αθηνών συμμετέχοντες, ένα  ποσό της τάξης των 50 ευρώ εν είδη οδοιπορικών, για να διευκολυνθεί κατ’ ελάχιστον  η μετακίνηση και η διαμονή τους στην Αθήνα τις ημέρες του Συμποσίου. Η καταβολή του ποσού αυτού θα γίνεται με την εγγραφή στο Συμπόσιο την πρώτη ημέρα. Για τον καλύτερο προγραμματισμό όμως του εγχειρήματος αυτού, καλούνται τα μέλη μας να κάνουν προεγγραφή σε  Google Form, που θα αναρτηθεί  σύντομα.

Ακόμη, μία από τις καινοτομίες του Συμποσίου, θα είναι τα λεγόμενα Flash Talks. Σε αυτά όποιος-α συνάδελφος θέλει, θα μπορεί μέσα σε χρόνο 5 λεπτών να αναπτύξει το θέμα που επέλεξε. Στη συνέχεια, αν υπάρχουν, θα πρέπει να απαντήσει σε ερωτήσεις με περιορισμό χρόνου το μέγιστο 3 λεπτά. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας καθώς ο χρόνος δεν είναι απεριόριστος. Όποιος – α θέλει να παρουσιάσει κάποιο θέμα θα πρέπει να το δηλώσει σε λινκ που θα δημοσιευτεί σύντομα και το αργότερο μέχρι την 11/6/23. Η παρουσίαση μπορεί να γίνει είτε απλά προφορικά είτε με κάποιες διαφάνειες. Κατά τη δήλωση θα πρέπει να αποσταλεί και ο τίτλος της παρουσίασης”.