Εντυπωσιακό φινάλε στο NORTH ATTICA 2019

Με πέντε συναρπαστικούς τελικούς, ολοκληρώθηκε την Μεγάλη Τετάρτη 24/4/2019, στο νέο Κλειστό Γυμναστήριο Χάντμπολ του Καπανδριτίου, το 1ο Πασχαλινό τουρνουά Χάντμπολ «North Attica 2019».

Το αναπτυξιακό τουρνουά συνδιοργάνωσαν με αγωνιστική και οργανωτική επιτυχία ο ΑΠΕΣ Καπανδριτίου και ο ΑΣ Άνοιξης Διονύσου, υπό την αιγίδα της ΕΑΠ/ΟΧΕ και της ΕΣΧΑ, με την υποστήριξη των Δήμων Ωρωπού και Διονύσου.

Συνολικά διεξήχθησαν 45 αγώνες και πήραν μέρος 250 παιδιά από 11 σωματεία της Αττικής και 2 των Χανίων.

Ο ΓΑΣ Καματερού κυριάρχησε στην κατηγορία Παμπαίδων Β’. Στον τελικό νίκησε με 18-17 στα πέναλτι (14-14 η κανονική διάρκεια) τον ΑΣ Άνοιξης Διονύσου.

Στις Παγκορασίδες Β’, ο ΑΣ Ηλιούπολης νίκησε στον τελικό με 17-13 τον ΓΑΣ Καματερού, ενώ στην κατηγορία Μίνι Αγόρια ο ΕΣΝ Βριλησσίων επικράτησε στον τελικό με 14-12 του ΓΑΣ Καματερού.

Στα Μίνι Κορίτσια νικήτρια ήταν η ΕΑΧ Χανίων, που κέρδισε στον τελικό με 25-23 τον ΓΑΣ Καματερού και στα Μίνι Μικτό, ο ΓΣ Παπασιδέρης Κορωπίου νίκησε στον τελικό με 18-9 τον ΔΑΣ Ζεφυρίου.

Αναλυτικά η κατάταξη ανά κατηγορία:

ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ Β’:

 1. ΓΑΣ Καματερού
 2. ΑΣ Άνοιξης Διονύσου
 3. Ιδομενέας Χανίων
 4. ΑΣΟΔ Ασπροπύργου

ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ Β’:

 1. ΑΣ Ηλιούπολης
 2. ΓΑΣ Καματερού
 3. Λεωνίδας Αγ. Αναργύρων
 4. ΑΠΕΣ Καπανδριτίου
 5. ΓΣ Παπασιδέρης Κορωπίου
 6. ΔΑΣ Ζεφυρίου

ΜΙΝΙ ΑΓΟΡΙΑ:

 1. ΕΣΝ Βριλησσίων
 2. ΓΑΣ Καματερού
 3. Θρακομακεδόνες
 4. ΑΠΕΣ Καπανδριτίου
 5. ΑΣΟΔ Ασπροπύργου

ΜΙΝΙ ΚΟΡΙΤΣΙΑ:

 1. ΕΑΧ Χανίων
 2. ΓΑΣ Καματερού
 3.  Θρακομακεδόνες
 4. ΑΠΕΣ Καπανδριτίου

ΜΙΝΙ ΜΙΚΤΟ:

 1. ΓΣ Παπασιδέρης Κορωπίου
 2. ΔΑΣ Ζεφυρίου
 3. ΑΣΟΔ Ασπροπύργου
 4. ΕΣΝ Βριλησσίων

Το κύπελλο «Ευ Αγωνίζεσθαι» απονεμήθηκε στην ομάδα Παγκορασίδων Β’ του ΑΠΕΣ Καπανδριτίου.

Την τελετή λήξης και τις απονομές τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρόεδρος της ΕΣΧΑ κ. Δημήτρης Σταυρακάκης, ο Συντονιστής Ανάπτυξης της ΕΑΠ/ΟΧΕ κ. Παναγιώτης Ιατρούδης, ο Αντιδήμαρχος Ωρωπού κ. Δημήτρης Βελτανιώτης, ο Αντιδήμαρχος Διονύσου κ. Παναγιώτης Τσούκας, ο Πρόεδρος της Δευτεροβαθμίας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Ωρωπού κ. Γεώργιος Μαντάς, η Αντιπρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Ωρωπού κ. Λίνα Καστελάνου-Μπρεάνου, ο Δημοτικός Σύμβουλος Ωρωπού κ. Σπύρος Καυκόπουλος, ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Καπανδριτίου κ. Αλέξανδρος Καρακίτσος, η κ. Σοφία Δουκέρη εκ μέρους της Βιομηχανίας παραγωγής ασβέστου «Ε. Χ. Δουκέρης», εκ των χορηγών της εκδήλωσης, ο Ομοσπονδιακός Προπονητής Ανάπτυξης της ΕΑΠ/ΟΧΕ κ. Κώστας Κότσιρας, ο Πρόεδρος του ΑΠΕΣ Καπανδριτίου κ. Θανάσης Αλεξίου και ο Προεδρος του ΑΣ Άνοιξης Διονύσου κ. Μάριος Λουκάτος.

Το καλλιτεχνικό πρόγραμμα της τελετής λήξης το επιμελήθηκε η μπάντα του Δήμου Ωρωπού, που απέσπασε το χειροκρότημα των παρευρισκόμενων.