Επέλεξε Λουξεμβούργο ο Μπουκοβίνας

Ο Πέτρος Μπουκοβίνας ετοιμάζεται για την κατάκτηση του νταμπλ στο Λουξεμβούργο, ενώ συμφώνησε να παραμείνει στην Ες για δύο ακόμη χρόνια, έως το καλοκαίρι του 2021.

Ο 25χρονος διεθνής τερματοφύλακας είναι εκ των πρωταγωνιστών της φετινής πορείας της Ες που μετά την κατάκτηση του κυπέλλου, μετρά ήδη πέντε νίκες στα play off και είναι το απόλυτο φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Από τον Δεκέμβριο και έπειτα ο Μπουκοβίνας είναι βασικός και αναντικατάστατος, με πολύ καλές εμφανίσεις και ειδικά στους πέντε αγώνες των play off τα ποσοστά του κυμαίνονται μεταξύ 38% και 42%.

Πριν δύο μήνες, οι άνθρωποι της Ες του πρότειναν νέο συμβόλαιο με βελτιωμένους όρους προκειμένου να παραμείνει στο Λουξεμβούργο για δύο ακόμη χρόνια. Πριν λίγες ημέρες ο Θεσσαλονικιός τερματοφύλακας εκτίμησε τα δεδομένα και υπέγραψε τη συμφωνία που θα τον κρατήσει στην Ες έως το καλοκαίρι του 2021.

“Με σταθερά βήματα η ομάδα ανεβαίνει επίπεδο και αυτό φαίνεται από τα αποτελέσματα. Νιώθω καλά, σε ένα περιβάλλον που έχει γίνει οικείο και σε συνδυασμό με τις προοπτικές που υπάρχουν αποφάσισα να μείνω στην Ες”, σχολίασε ο Πέτρος Μπουκοβίνας.