«Επιβεβλημένη απόφαση»

Ο προπονητής Νίκος Γραμματικός μετά το «διαζύγιο» του με την ΑΕΚ, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Μετά από πολύ σκέψη, υπέβαλα στη διοίκηση την παραίτησή μου από τη θέση του προπονητή της ανδρικής ομάδας. Στην καριέρα μου ως παίκτης και προπονητής, έχω αποδείξει στην πράξη, ότι δεν κρύβομαι κι ούτε τα παρατάω ποτέ. Ιδιαίτερα στα δύσκολα.

Θεωρώ ότι η απόφασή μου, σε αυτή την συγκυρία, ήταν επιβεβλημένη  για το καλό της ομάδας, ώστε να υπάρξει ένα ακόμα κίνητρο, για να αλλάξει η αγωνιστική εικόνα, η διάθεση και η ψυχολογία της ομάδας, με μοναδικό σκοπό να κατακτήσει το πρωτάθλημα.

Σίγουρα στη διαδρομή μου στον πάγκο της ΑΕΚ, μπορεί να στεναχώρησα κάποιους. Μπορώ όμως να πω, ότι σε αυτά τα δυο σχεδόν χρόνια, δούλεψα σκληρά και έντιμα, με σεβασμό στον κόσμο και τη διοίκηση της ομάδας, τους οποίους μπορώ να τους κοιτώ κατάματα. Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ, στους συνεργάτες μου (στάφ και αθλητές) για την ειλικρινή συνεργασία μας.

Εκτός του υπέροχου κόσμου της ΑΕΚ που αποτέλεσε το στήριγμά μας σε κάθε καλή ή κακή στιγμή, θέλω να ευχαριστήσω θερμά τον Πρόεδρο της ΑΕΚ κο Αλέξη Αλεξίου, η διοίκηση του οποίου έβαλε όλη την ερασιτεχνική ΑΕΚ σε μια νέα εποχή, με οργάνωση και σταθερότητα σε όλα τα τμήματά της.

Κλείνοντας, θα ήθελα να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου, στον διοικητικό ηγέτη του τμήματος και Αντιπρόεδρο του Συλλόγου, κο Σταμάτη Παπασταμάτη, για την τιμή που μου έκανε να με εμπιστευθεί και να με τιμήσει με την φιλία του. Στις δύσκολες στιγμές που περνάει ο ελληνικός αθλητισμός, η ύπαρξη ενός τέτοιου παράγοντα, αποτελεί πολυτέλεια και ιδιαίτερα στο άθλημα του χάντμπολ».