Επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη ο Φοίβος

Στο… μάτι του κυκλώνα κυριολεκτικά βρέθηκε ο νομός Αργολίδας και η μη διεξαγωγή του σημερινού αγώνα μεταξύ του Διομήδη και του Φοίβου, στο κλειστό της Νέας Κίου ήταν φυσικό επακόλουθο.

Όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, η κατάσταση στη Νέα Κίο είναι πολύ σοβαρή, με το χωριό να έχει πλημμυρίσει, ενώ η ιστοσελίδα “Πρώτο Θέμα” μεταδίδει ότι εκκενώνονται σπίτια. Μάλιστα, όπως είπε ο αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Αναστάσιος Χειβιδόπουλος, “τα εντονότερα προβλήματα, λόγω πλημμυρών, καταγράφονται στην περιοχή του Άργους και της Νέας Κίου», προσθέτοντας ότι «υπάρχει ακόμα επικινδυνότητα, διότι βρέχει στα βουνά», ενώ ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Πέτρος Τατούλης ζήτησε από την κυβέρνηση να κηρυχθεί ο νομός σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης.

Στο μεταξύ, με βάση τον κανονισμό της ΟΧΕ ο αγώνας θα πρέπει να διεξαχθεί αύριο την ίδια ώρα, όμως η αποστολή του Φοίβου πήρε ήδη το δρόμο της επιστροφής, ενώ για την τύχη του αγώνα φαίνεται ότι θα αποφασίσει η ΔΕΠ. Αρχικά οι άνθρωποι του Φοίβου εξέτασαν το ενδεχόμενο της διανυκτέρευσης στο Άργος, όμως η αστυνομία ξεκαθάρισε ότι κάτι τέτοιο είναι αδύνατο καθώς έχουν κλείσει όλοι οι δρόμοι προς την πόλη του Άργους. Οι αστυνομικοί είπαν στους ανθρώπους του Φοίβου ότι μπορούν να τους οδηγήσουν απλώς ως την Εθνική οδό, ενώ με επίσημη ανακοίνωση η αστυνομία τονίζει ότι θα πρέπει να αποφεύγεται η κυκλοφορία προς το Άργος εξαιτίας μεγάλου όγκου υδάτων.