Επιστρέφει στον Δούκα ο Μωραΐτης

Ο Δούκας ανακοίνωσε την απόκτηση του αθλητή, Μάριου Μωραΐτη. Ο 28χρονος περιφερειακός (1.93μ,) που υπέγραψε συμβόλαιο ενός έτους, επιστρέφει στον Δούκα ανοίγοντας τον «χορό» των μεταγραφών για τη σεζόν 2024-2025.  

Δυνατός παίκτης με έφεση στο σκοράρισμα και «στυλοβάτης» στην αμυντική γραμμή μιας ομάδας, ο Μωραϊτης συνεχίζει χρόνο με το χρόνο να εξελίσσεται αγωνιστικά και δικαίως ήταν ψηλά στη μεταγραφική λίστα του Γιώργου Χαλκίδη.  

Ανδρώθηκε αγωνιστικά στον Σύλλογο των Εκπαιδευτηρίων στον οποίο και αγωνίστηκε μέχρι το καλοκαίρι του 2019 με διακρίσεις τόσο στις ηλικιακές κατηγορίες του Συλλόγου όσο και στην ανδρική ομάδα. Στη συνέχεια μετακόμισε στην ΑΕΚ με την οποία έφτασε μέχρι τα ημιτελικά του European Cup. Ακολούθησαν δύο σεζόν στηνΚυπριακή Ανόρθωση γεμάτες τίτλους και διακρίσεις για να βρεθεί τη σεζόν 2022-2023 στην Ελλάδα και τηΔράμα ’86. Το περσινό καλοκαίρι γύρισε στην Ανόρθωση για να… ολοκληρώσει ότι είχε αφήσει στη μέση. Πρόσθεσε τρεις ακόμα τίτλους στο ενεργητικό του (Πρωτάθλημα, Κύπελλο και Super Cup) και αφού έφερε εις πέρας την αποστολή του, πήρε τη μεγάλη απόφαση να επιστρέψει στο… σπίτι του.

Στις δηλώσεις του μετά την οριστικοποίηση της συμφωνίας, ο Μάριος Μωραϊτης τόνισε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που μου δίνεται η ευκαιρία μετά από πέντε χρόνια να επιστρέψω εκεί όπου ξεκίνησα την αθλητική μου καριέρα. Θα ήθελα να ευχαριστήσωτη διοίκηση και το τεχνικό team για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπο μου και ευελπιστώ η ομάδα να πετύχει κάθε στόχο την επόμενη χρόνια. Ο Δούκας έχει αποδείξει, ειδικά τα τελευταία χρόνια, ότι δουλεύει σε επαγγελματικά πρότυπα και θέλει συνεχώς να εξελίσσεται! Προσωπικά, θα δώσω παραπάνω από το 100% προκειμένου η ομάδα να πετύχει το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα. Τέλος θα ήθελα να εκφράσω ένα ξεχωριστό ευχαριστώ στην οικογένεια της Ανόρθωσης η οποία όλα αυτά τα χρόνια με εμπιστεύτηκε και πορευτήκαμε μαζί σε ένα τόσο όμορφο ταξίδι».