ΕΣΧΑ: «Έφυγε ένας εργάτης του αθλήματος μας»

Ο Πρόεδρος Δημήτρης Σταυρακάκης και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Σωματείων Χειροσφαίρισης Αττικής (ΕΣΧΑ), εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του Γιώργου Μυλωνά, που έφυγε από την ζωή σε ηλικία 69 ετών, το βράδυ της Παρασκευής.

Ο Γιώργος Μυλωνάς υπηρέτησε το άθλημα μας, από όλες τις θέσεις, αθλητής, προπονητής και διοικητικό στέλεχος. Αρχικά ασχολήθηκε με τον στίβο όπου διακρίθηκε με τον Παναθηναϊκό στον ακοντισμό, φτάνοντας μάλιστα και στην 1η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα το 1973. Στην συνέχεια μεταπήδησε στο χάντμπολ κάνοντας λαμπρή αθλητική καριέρα με τον Αθηναϊκό. Εργάστηκε ως προπονητής στα ηλικιακά τμήματα του Αθηναϊκού, στην ομάδα ανδρών του συλλόγου του Βύρωνα, στην Αναγέννηση Βύρωνα, ενώ διοικητικά υπήρξε πρόεδρος στην ΑΕΚ Βύρωνα και στέλεχος στον ΠΑΟ Δόξα Βύρωνος.

Θερμά συλλυπητήρια στην σύζυγο του και πρώην αθλήτρια και προπονήτρια του χάντμπολ Κατερίνα Παπαδοπούλου, και στα παιδιά του, τον πρώην διεθνή αθλητή με σημαντική καριέρα Χρήστο Μυλωνά και στην Έβελιν Μυλωνά πρώην αθλήτρια και νυν προπονήτρια στα ηλικιακά τμήματα του ΓΝΟ Άρη Νικαίας.