ΕΣΧΑ: «837 αγώνες και συνεχίζουμε-Σας ευχαριστούμε για την επιτυχημένη χρονιά!»

ΕΣΧΑ logo
Με την ευκαιρία της νέας αγωνιστικής περιόδου 2023-2024, η Ένωση Σωματείων Χειροσφαίρισης Αττικής (ΕΣΧΑ) ευχαριστεί όλους τους συντελεστές του αθλήματος, αθλητές, αθλήτριες, προπονητές, διοικητικά στελέχη, διαιτητές, κριτές καθώς και τους; γονείς των αθλητών-αθλητριών, για την επιτυχημένη χρονιά (2022-2023) που ολοκληρώθηκε.
Το γεγονός ότι στην αγωνιστική περίοδο 2022-2023, η ΕΣΧΑ επέστρεψε και πάλι στα δεδομένα που υπήρχαν σε ότι αφορά τους αγώνες, προ κορονοιού και πανδημίας, δείχνει τον ιδιαίτερο ζήλο που έχουν τα σωματεία που βρίσκονται σε κοινή γραμμή με την ΕΣΧΑ σε ότι αφορά την καλύτερη ανάπτυξη του αθλήματος μας.
«Καταφέραμε και πάλι να έχουμε πολύ μεγάλο αριθμό αγώνων που ορίστηκαν σε όλες τις διοργανώσεις της ΕΣΧΑ.
Φτάσαμε τους 837 αγώνες, νούμερο που ξεπέρασε ακόμη και τα παιχνίδια που ορίστηκαν για τα Εθνικά Πρωταθλήματα.
Παρά τα προβλήματα λόγω της πανδημίας, των ιώσεων, των γηπέδων, ήταν μια επιτυχημένη αγωνιστική περίοδος (2022-2023) και οι σύλλογοι μπόρεσαν να γυρίσουν στην κανονικότητα και τους αξίζουν πολλά μπράβο και θερμές ευχαριστίες.
Σε λίγες ημέρες ξεκινάει πάλι η δράση και ευχόμαστε σε όλους υγεία και θετική ενέργεια με μοναδικό σκοπό το καλό του αθλήματος που αγαπάμε» τονίζει η ΕΣΧΑ στην ανακοίνωση της, στην οποία όμως δεν αναφέρεται η ημερομηνία έναρξης των πρωταθλημάτων και ήδη μπαίνουμε στον Οκτώβρη.