Ευρωπαϊκή πρεμιέρα για τον Διομήδη Άργους

Σήμερα (16/9) στις 18.30, ο Διομήδης Αργους υποδέχεται στη Νέα Κίο, την πρωταθλήτρια Ισλανδίας FH Hafnarfjordur HC για τον πρώτο γύρο του Ευρωπαικού κυπέλλου EHF.

Και οι δύο αγώνες του Διομήδη με τους Ισλανδούς θα πραγματοποιηθούν στη Νέα Κίο, με το επαναληπτικό παιχνίδι να είναι προγραμματισμένο για την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου και πάλι στις 18.30.

Ο αρχηγός των «Λύκων» Βασίλης Μάνθος δήλωσε :

«Παίζουμε δύο πολύ σημαντικά παιχνίδια εναντίον μιας μεγάλης Ισλανδικής ομάδας, στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού Κυπέλου. Η προετοιμασία έχει τελειώσει, ήρθε η μεγάλη στιγμή να αντιμετωπίσουμε κατάματα τους αντίπαλους και με το παιχνίδι μας να κυνηγήσουμε ό,τι μας αναλογεί. Έχουμε προπονηθεί και προετοιμαστεί κατάλληλα, σωματικά αλλά και ψυχικά γι’ αυτά τα δύο ματς, γνωρίζοντας τη δυσκολία και τη κούραση λόγω των αγώνων που θα γίνουν Σάββατο και Κυριακή. Θέλω να ευχαριστήσω όλον τον κόσμο που μας υποστήριξε πέρυσι στη σεζόν, ήταν σίγουρα το κινητήριο έναυσμα για να δίνουμε το καλύτερο εαυτό μας. Τους περιμένουμε και αυτό το Σαββατοκύριακο να έρθει να μας υποστηρίξει, έτσι ώστε να αρχίσουμε όπως φιλοδοξούμε και να ζήσουμε άλλη μια σεζόν έτσι όπως τη θέλουμε. Εύχομαι καλή επιτυχία στην ομάδα μας!»

Θα διαιτητεύσουν οι Κροάτες Αντε Μίκελιτς και Πέταρ Παραντίνα.