Ζήτημα θέλησης

Η Μάγδα Κεπεσίδου, πραγματικά ανίκητη σε κρίσιμα σημεία του αγώνα, τόνισε ότι “το παιχνίδι κρίθηκε στην άμυνα που παίξαμε στο δεύτερο μέρος. Στο πρώτο ήμασταν αρκετά μουδιασμένες, αλλά η θέληση που δείξαμε στη συνέχεια ήταν καθοριστική. Ήταν το πρώτο βήμα, έχουμε άλλα δύο μπροστά μας για να πάρουμε την πρόκριση στην επόμενη φάση. Κρατάω ότι επιτέλους κάνουμε νίκες με την Εθνική γυναικών και είναι το καλύτερο συναίσθημα. Η χαρά της νίκης με την Εθνική ομάδα δεν συγκρίνεται με τις αντίστοιχες στιγμές στους συλλόγους”.
“Είχαμε ένα κακό πρώτο μέρος όπου ξεκινήσαμε νωθρά, κάναμε λάθη και το Ισραήλ επέβαλλε το ρυθμό του. Ωστόσο μιλήσαμε μέσα στα αποδυτήρια στο δεύτερο μέρος μπήκαμε πιο συγκεντρωμένες, βγάλαμε πολλές φάσεις σε άμεσο και έμμεσο αιφνιδιασμό, με αποτέλεσμα να χτίσουμε μια διαφορά. Παίξαμε πολύ καλή άμυνα σε εκείνο το σημείο του παιχνιδιού και επιβληθήκαμε. Δεν έχουμε καιρό για χαρές, υπάρχουν μπροστά μας δύο αγώνες και κοιτάμε αυτόν με τη Φινλανδία”, σχολίασε η Αγνή Ζυγούρα.

Από την πλευρά της, η Λένα Μούρνου, που αγωνίστηκε ως αριστερή εξτρέμ, υπογράμμισε ότι “ήταν ένα ματς που το είχαμε διαβάσει αρκετά, είδαμε πολύ βίντεο για να καταλήξουμε πώς θα παίξουμε. Είχαν κάποιες αλλαγές στον τρόπο παιχνιδιού τους, αλλά και αυτές τις διαβάσαμε κατά τη διάρκεια του αγωνα και πήραμε τους δύο βαθμούς. Είναι σημαντικό ότι παίξαμε σαν ομάδα, συνεργαστήκαμε αρκετά καλά και παρόλο που μπήκαμε μπουκωμένα, στο δεύτερο μέρος ξεφύγαμε”.