«Ηχηρό καμπανάκι»

Διαφορετική πρεμιέρα φανταζόντουσαν οι άνθρωποι της Δράμας, αλλά η πραγματικότητα έδειξε πως ο Δούκας ήταν πολύ ανώτερος και κέρδισε άνετα με 30-18.

Ο προπονητής της ομάδας Σάκης Βαλαβάνης δεν… μάσησε τα λόγια του:  «Όταν κάνεις πολλά αβίαστα λάθη στην επίθεση, χωρίς να επιχειρείς καν σουτ, αυτό θα συμβεί. Ο Δούκας είναι μεγάλη ομάδα, θα βρει αυτό το πεντάλεπτο- δεκάλεπτο και θα σε… σκοτώσει. Το αποτέλεσμα ήταν φυσιολογικό, αφού στο δεύτερο ημίχρονο δεν κάναμε τίποτα σωστά. Ταυτόχρονα ήταν ηχηρό καμπανάκι για εμάς. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες, πρέπει να βελτιώσουμε άμεσα την εικόνα μας. Είναι τρομακτικό ότι δεχθήκαμε 30 γκολ και είχαμε καλύτερο παίκτη τον τερματοφύλακα μας. Πρέπει να μας προβληματίσει. Φυσικά συνεχίζουμε, ήταν μόλις η αρχή».

Ο τερματοφύλακας Κώστας Γουργούμης επεσήμανε: «Ερχόμασταν με τον τίτλο του αουτσάιντερ και ξέραμε την δυναμικότητα του Δούκα. Από κει και πέρα στο πρώτο ημίχρονο δείξαμε καλό πρόσωπο με εξαίρεση το τελευταίο πεντάλεπτο. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν… μπήκαμε ποτέ. Χρειάζεται σκληρή δουλειά και περισσότερη σοβαρότητα στο μέλλον».