Η ανακοίνωση της Πυλαίας και η απόφαση της ΚΕΔ

Η ΚΕΔ/ ΟΧΕ τιμώρησε με είκοσι ημερολογιακές ημέρες το διαιτητικό δίδυμο Καρυδάκη – Γιακαλή για πλημμελή άσκηση των καθηκόντων τους στον αγώνα ΑΕΚ – ΠΥΛΑΙΑ του περασμένου Σαββάτου (23/9).

Προηγήθηκε ανακοίνωση διαμαρτυρίας της Πυλαίας η οποία έκανε λόγω για εξόφθαλμα διαιτητικά σφυρίγματα σε βάρος της ενώ στάθηκε τόσο στην έλλειψη var όσο και στην υπολειτουργία του κατεστραμμένου χρονομέτρου

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Κατόπιν έκτακτης συνεδρίασης

ο ΑΕΣΧ Πυλαίας με αφορμή την ηττα της ομάδας μας στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Α1 Ανδρών και το τρόπο  που διαμορφώθηκε από την γηπεδούχο ΑΕΚ προβαίνει σε δημόσια διαμαρτυρία για την διαιτησία του αγώνα. Αποκορύφωμα , ενώ ο ΑΕΣΧ Πυλαίας προηγείτο με 18-20 τρία λεπτά περίπου πριν την λήξη του αγώνα, οι διαιτητές Καρυδακης Γιακαλής με τρία εξωφθαλμα σφυρίγματα σε βάρος της ομάδας μας διαμόρφωσαν το σκορ σε 21-20 και στο τελικό 22-21 σε βάρος μας. Η υπολειτουργία του κατεστραμμένου χρονομέτρου και η ανυπαρξία var, δεν αποτελούν άλλοθι σε κανένα για την αλλοίωση του τελικού αποτελέσματος.Καλουμε τα αρμόδια όργανα της ΟΧΕ να εξετάσουν το καταγεγραμμένο οπτικό υλικό του αγώνα ,να επιληφθούν και να προασπίσουν με τις αποφάσεις  τους την ομαλή και έντιμη διεξαγωγή του πρωταθλήματος».