Η ανταποκριση των Σωματείων στο “καλεσμα” της ΕΘνικής και το “ευχαριστώ” της ΟΧΕ

Στο κλειστό της Κανήθου δεν έπεφτε καρφίτσα την περασμένη Κυριακή (12/3). 2000 και πλέον θεατές παρακολούθησαν από κοντά τη “μάχη” του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος με αντίπαλο το Βέλγιο και  πανηγύρισαν έξαλλα το νικηφόρο αποτέλεσμα (26-24) που έφερε την ομάδα μας στην κορυφή του 5ου Ομίλου.

Μέσω των Social Media, η Ομοσπονδία Χειροσφάρισης Ελλάδος έσπευσε να ευχαριστήσει όλους τους φίλους του αθλήματος που ανταποκρίθηκαν και παρακολούθησαν από κοντά το μεγάλο παιχνίδι της Εθνικής αλλά και τους αθλητές και τις αθλήτριες που συμμετείχαν στο αναπτυξιακό τουρνουά που διοργανώθηκε το πρωί της Κυριακής στη Χαλκίδα.

Η ανάρτηση: 

“Δεκαέξι ομάδες, δυο γήπεδα, απέραντα χαμόγελα και ένας σκοπός. Το Φεστιβάλ Χάντμπολ των αναπτυξιακών ηλικιών που φιλοξενήθηκε στη Χαλκίδα, την περασμένη Κυριακή, είχε «γαλανόλευκο» χρώμα μιας και τα παιδιά, έπαιξαν, διασκέδασαν, έδωσαν ρυθμό στην Εθνική μας χειροκροτώντας την και στο τέλος της… ημέρας… πανηγύρισαν μαζί της μια μεγαλειώδη νίκη!

Αλλά ακόμα και αυτά που δεν κατάφεραν να έρθουν από νωρίς το πρωί της Κυριακής στη Χαλκίδα➩κατέφθασαν το απόγευμα με τη θέση τους στην κερκίδα να τους περιμένει

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ μια μεγάλη οικογένεια!!!
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ σε μια Εθνική «πτήση» στο… ΟΝΕΙΡΟ!!!
Σας ευχαριστούμε για τη Συμμετοχή,
Σας ευχαριστούμε τη στήριξη!!”
*Στην επίσημη σελίδα της ΟΧΕ στο Facebook και στο instagram έχουν αναρτηθεί και φωτογραφίες.