«Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός»

Τα ξημερώματα (05:55) της Παρασκευής αναχωρεί η αποστολή της Εθνικής Εφήβων με τελικό προορισμό το Μαρακές του Μαρόκου για να πάρει μέρος στους 15ους Μεσογειακούς Αγώνες Χάντμπολ το διάστημα 12-17 Φεβρουαρίου 2018.

 

Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός των Εφήβων Γιάννης Αρβανίτης δήλωσε στο γραφείο Τύπου της ΟΧΕ: «Είναι η πρώτη αποστολή αυτής της Εθνικής εκτός Ελλάδας και όπως λένε η αρχή είναι το ήμισυ του παντός. Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσοι βοήθησαν για την πραγματοποίηση αυτής της αποστολής.

Πρόκειται για ένα σημαντικό τεστ για την πορεία μας σε μία διοργάνωση που αναμένεται πολύ ανταγωνιστική, βάσει των ομάδων που θα πάρουν μέρος.

Ευτυχώς αυτή η ομάδα έχει πάρει σωστές βάσεις με την πολύ καλή δουλειά που έκανε ο συνάδελφος Τάσος Χατζηπαρασίδης στην ηλικιακή κατηγορία των παίδων. Δεν ξεκινάει από το μηδέν. Θέλω να τον ευχαριστήσω για την βοήθεια του, όπως και όλους τους προπονητές των συλλόγων για την συνεργασία.

Είναι μια ευκαιρία να δουν τα παιδιά εικόνες από παγκόσμιο χάντμπολ. Θεωρώ ότι έχουμε μία ομάδα υψηλών απαιτήσεων με δυνατότητες.

Η παρουσία μας στους Μεσογειακούς θα μας βοηθήσει στην προσπάθεια μας να συμμετέχουμε μελλοντικά σε μεγάλες διοργανώσεις με πρώτο σταθμό το EURO το καλοκαίρι στη Γεωργία και φυσικά στην προετοιμασία των αθλητών για την μετέπειτα ενσωμάτωση τους στην Εθνική Ανδρών που είναι και ο μεγάλος μας στόχος».