Η Βέροια αγκάλιασε τις Εθνικές ομάδες Ελλάδος και Σερβίας

Λίγες ώρες πριν το πρώτο φιλικό στο Φιλίππειο (απόψε, 20:00) οι Εθνικές ομάδες εφήβων της Ελλάδος και της Σερβίας επισκέφθηκαν το δημαρχείο Βέροιας.

Τις δύο αποστολές υποδέχθηκαν στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου ο Δήμαρχος Κώστας Βοργιαζίδης με τον πρόεδρο του ΚΑΠΠΑ Στέργιο Διαμάντη, τον αντιδήμαρχο Τουρισμού κ. Λυκοστράτη, τον τεχνικό συντονιστή των Εθνικών ομάδων Νίκο Μάντζο και τον πρόεδρο της Ένωσης Διονύση Ντόβα.

Ο Δήμαρχος Βέροιας καλωσόρισε τις δύο αποστολές τονίζοντας τα εξής: “Καλωσορίζω τα αδέλφια μας της Εθνικής Ελλάδος, αλλά και τα αδέλφια μας από την Σερβία. Μας συνδέουν πολλά. Βρίσκεστε στην πόλη του Φιλίππου. Από εδώ ξεκίνησε ο Μέγας Αλέξανδρος που κατέκτησε την οικουμένη. Η Βέροια είναι η πόλη όπου για δύο φορές κήρυξε τον Χριστιανισμό ο Απόστολος Παύλος. Σας εύχομαι μία καλή παραμονή και να δοκιμάσετε και την γαστρονομίας μας. ”

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του ΚΑΠΠΑ Στέργιος Διαμάντης αναφέρθηκε σε παλιές συναντήσεις και γνωριμίες με τους σπουδαιότερους αθλητές του σερβικού χάντμπολ και ευχήθηκε και στις δύο αποστολές καλή παραμονή και καλή χρονιά.

Ο αντιδήμαρχος Τουρισμού κ. Λυκοστράτης αναφέρθηκε στην τελευταία έκθεση τουρισμού στο φιλόξενο Βελιγράδι και ευχήθηκε καλή παραμονή στην Βέροια. Ο πρόεδρος της Ένωσης Διονύσης Ντόβας ευχήθηκε στις δύο αποστολές να έχουν μία καλή αθλητική χρονιά.