Η Δράμα ‘86 γιόρτασε τα 20 χρόνια λειτουργία της!

Σε μια πολύ όμορφη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή (10/9), ο BIANCO MONTE ΔΡΑΜΑ 1986 γιόρτασε τα 20 χρόνια λειτουργίας του.

Στη διάρκεια της, παρουσιάστηκαν συνοπτικά το έργο και οι επιτυχίες του Συλλόγου, οι ατομικές διακρίσεις των αθλητών με την συμμετοχή τους στις Εθνικές Ομάδες αλλά και στα πρωταθλήματα που αγωνίστηκαν.
Απο τις συγκινητικές στιγμές ήταν οι βραβεύσεις των αθλητων για τις επιτυχίες τους και για την προσφορά τους στον σύλλογο. Συγκεκριμένα τιμήθηκαν οι αθλητες: Κοβογλανίδης Ανέστης, Κοτσαμαρίκογλου Ιωάννης, Χαϊτίδης Χρήστος, Τόσκας Αχιλλέας, Καβάζης Αντώνιος.

Επίσης, βραβεύτηκαν οι προπονητές Αθανάσιος Βαλαβάνης και Κωνσταντίνος Τσελίδης για τις διακρίσεις τους με τα τμήματα Παμπαίδων Α, Παμπαίδων Β,  Νεανίδων και Νέων.

Παράλληλα, η διοίκηση της Δράμας 1986 καλωσόρισε τους νεοαποκτηθέντες αθλητές Κωνσταντίνο Κοτσιώνη, Αριστείδη Μανωλούδη, Ιωάννη Ντάκαρη, Mikita Lashchakou, και Uladzimir Korsak.

Στο τέλος των παρουσιάσεων οι μικροί αθλητές και αθλήτριες τραγούδησαν και έσβησαν τα κεράκια της  γενέθλιας τούρτας του Συλλόγου.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Βουλευτής της Ν.Δ. κ. Δημήτριος Κυριαζίδης, ο Βουλευτής και Τομεάρχης Αθλητισμού του ΠΑΣΟΚ κ. Αναστάσιος Νικολαΐδης, ο Αντιπεριφερειάρχης της Π.Ε. Δράμας κ. Γρηγόριος Παπαεμμανουήλ, ο Δήμαρχος Δράμας και εκ νέου υποψήφιος με την Παράταξη Ενώνουμε την Δράμα κ. Χριστόδουλος Μαμσάκος, ο Δήμαρχος Παρανεστίου κ Αναστάσιος Καγιάογλου, η Αντιδήμαρχος Αθλητισμού κ. Αναστασία Τόλιου, η Πρόεδρος της Κοινότητας Δράμας κ. Εύη Αθανασιάδου ό πρώην Δήμαρχος Δράμας και υποψήφιος Δήμαρχος με την παράταξης Πόλη και Ζωή κ. Κυριάκος Χαρακίδης, ο πρώην Δήμαρχος Δράμας κ. Θωμάς Μαργαρίτης, η επικεφαλής της παράταξης Project για την Δράμα κ. Παρθένα Κιόρτεβε, ο εκπρόσωπος της παράταξης Επανεκκίνηση για την Δράμα κ. Σταμάτης Ρεμόνδης (ο επικεφαλής Υποψήφιος Δήμαρχος κ. Γεώργιος Παπαδόπουλος απουσίαζε λόγω πένθους) η κ. Dr Ελένη Γαμβρέλη-Μεταξά Διευθύντρια ΕΣΥ Δράμας, Χορηγοί, αθλητές προπονητές και πολλοί φίλοι του συλλόγου.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ πλούσιο φωτογραφικό υλικό από τη βραδιά!