Η επίσημη εμφάνιση της Εθνικής για το Παγκόσμιο

Στη διάρκεια της Συνέντευξης Τύπου παρουσίαστηκε και η επίσημη εμφάνιση της Εθνικής μας Ομάδας του Παγκοσμίου.
Η παρουσίαση της εμφάνισης έγινε από τον ομοσπονδιακό τεχνικό, Νίκο Γεωργιάδη και τους διεθνείς Τόσκα, Κοτσιώνη και Τζωρτζίνη οι οποίοι μίλησαν και για την πρόκληση που έχουν μπροστά τους.

Αναλυτικά τα όσα ειπώθηκαν:

Νίκος Γεωργιάδης (Ομοσπονδιακός προπονητής):
«Για μας είναι πολύ μεγάλη χαρά που θα πάρουμε μέρος σε ένα παγκόσμιο πρωτάθλημα και διπλή χαρά που το Παγκόσμιο πρωτάθλημα γίνεται στη χώρα μας. Παράλληλα, είναι μεγάλη τιμή γιατί κάποιοι άνθρωποι το πάλεψαν για να μπορέσουμε εμείς σήμερα να είμαστε εδώ και να παίζουμε σε αυτό το Παγκόσμιο αλλά και κάποιοι άνθρωποι παλεύουν καθημερινά για να προσφέρουν και σε μας αλλά και στις υπόλοιπες ομάδες τα απαραίτητα για να πάρουμε μέρος.
Να είστε σίγουροι ότι εμείς θα παλέψουμε για την κάθε μπάλα ξεχωριστά, θα προσπαθούμε μέχρι το τέλος να κερδίζουμε σε κάθε φάση και νομίζω ότι στο τέλος της ημέρας θα είμαστε όλοι ικανοποιημένοι από την προσπάθεια που θα κάνουμε».

Κώστας Κοτσιώνης (διεθνής περιφερειακός):
«Θα ήθελα να πω ότι τίποτα δεν είναι σίγουρο, δεν είναι σίγουρο ότι θα προκριθούμε. Αλλά το σίγουρο είναι ότι θα προσπαθήσουμε, είμαστε έτοιμοι και θα φανούμε αντάξιοι των συνθηκών. Έχουμε προετοιμαστεί πάρα πολύ σκληρά. Αυτό το παγκόσμιο το περιμένουμε όλοι μας πάρα πολλά χρόνια, από μικρά παιδιά δηλαδή και θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας. Πιστεύω ότι όλα θα πάνε πολύ καλά»

Αχιλλέας Τόσκας (διεθνής δεξιός ίντερ):
«Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους που βρίσκονται εδώ και βοήθησαν στο να πραγματοποιηθεί αυτή η διοργάνωση στην Ελλάδα. Για μας είναι πολύ μεγάλη τιμή και χαρά που θα βρισκόμαστε σε αυτή τη διοργάνωση. Επίσης όμως, είναι και μία πολύ μεγάλη πρόκληση. Είμαστε μαζί τα τελευταία 6 χρόνια, έχουμε περάσει πολύ ωραίες στιγμές μαζί και αλλά και πολύ δύσκολες. Είμαι σίγουρος ότι θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Σίγουρο, όπως είπε και ο Κώστας, δεν είναι τίποτα, αλλά νομίζω ότι θα έχουμε μία πολύ καλή πορεία και ίσως και μία επιτυχία που περιμένουμε χρόνια».

Νίκος Τζωρτζίνης (διεθνής δεξιός εξτρέμ):
«Θεωρώ ότι είναι μεγάλη τιμή για μας που συμμετέχουμε σε αυτό το Παγκόσμιο πρωτάθλημα που γίνεται στη χώρα μας. Οι απαιτήσεις είναι υψηλές, όμως θεωρώ ότι έχουμε δουλέψει πολύ σκληρά για να πετύχουμε αυτό που θέλουμε, να πάρουμε την πρόκριση. Πιστεύω ότι όλα τα παιδιά έχουν θέληση, έχουν πάθος, θέλουν πολύ να φανεί η ομάδα μας και στο παγκόσμιο χάντμπολ, γιατί είναι μία πολύ μεγάλη διοργάνωση. Θέλω να ευχαριστήσω και εγώ με τη σειρά μου, όπως ο προπονητής, όλους όσους βοήθησαν για να οργανωθεί αυτό στη χώρα μας. Θεωρώ ότι στο τέλος θα χαμογελάσουμε όλοι μαζί».