Η επιστροφή του «Παπάκι»!

Παπακυπριανου ΟΣΦΠ

Μετά την κατάκτηση του περσινού πρωταθλήματος από τον ΙΕΚ ΞΥΝΗ και την παρουσία του στην κορυφαία επτάδα της Handball Premier, ο Γιώργος Παπακυπριανού επέστρεψε και πάλι στην Ελλάδα με αφορμή το φιλικό της νέας του ομάδας Παρνασσού Στροβόλου με τον Ολυμπιακό ΣΦΠ/Όμιλος Ξυνή.

Ο 32χρονος αριστερός ίντερ ήταν ευδιάθετος και μιλούσε συνέχεια με τους πρώην συμπαίκτες του, οι οποίοι μάλιστα μετά το τέλος του αγώνα του έδωσαν και μία φανέλα των «ερυθρολεύκων» την οποία και φόρεσε, δείχνοντας να το απολαμβάνει.

Εξάλλου δεν είναι κρυφό ότι τόσο ο ίδιος, όσο και οι άνθρωποι της ομάδας έχουν άριστες σχέσεις και την διάθεση να συνεργαστούν ξανά και δεν αποκλείεται αυτό να συμβεί στην χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Ο Παπακυπριανού που επέστρεψε στην Κύπρο για καθαρά οικογενειακούς λόγους μίλησε στο e-handball.gr: «Είχαμε την ευκαιρία να παίξουμε σε αυτό το πολύ όμορφο γήπεδο με έναν πολύ ισχυρό αντίπαλο. Είμαι χαρούμενος που είδα ξανά φίλους». Όσο για το ενδεχόμενο επιστροφής είπε: «Υπάρχουν κάποιες πιθανότητες».