Η επιτροπή στις γυναίκες του Φιλίππου

γυναικειο γενική

Η διοίκηση του Φιλίππου ανακοίνωσε τη νέα Διοικούσα Επιτροπή του Γυναικείου τμήματος χειροσφαίρισης της ομάδας της Βέροιας.

Η Επιτροπή αποτελείται από τους: Σισμανίδη Ιωάννη, Θεοδοσόπουλο Ιωάννη, Κακαφίκα Νικόλαο, Μαρμαρά Νάνσυ, Ζουμπουλίδη Μιχάήλ. Σύμφωνα με την ανακοίνωση των Βεροιωτών: «Η Διοικούσα Επιτροπή αναλαμβάνει το έργο της λειτουργίας όλου του Γυναικείου Τμήματος χειροσφαίρισης (Γυναικείο τμήμα, ηλικιακά τμήματα κοριτσιών, ακαδημία κοριτσιών) δίνοντας έμφαση στην αρτιότερη και εποικοδομητική λειτουργία του συνόλου των τμημάτων με έμφαση στην στήριξη της γυναικείας ομάδας στην δεύτερη συνεχόμενη παρουσία της στην Α1 Γυναικών καθώς και στην προσέλκυση κοριτσιών όλων των ηλικιών προκειμένου να γνωρίσουν το άθλημα της χειροσφαίρισης και να στελεχώσουν τα αναπτυξιακά τμήματα τα οποία ήδη απαριθμούν πάνω από 60 κορίτσια.

Το έργο της επιτροπής ξεκίνησε δυναμικά με την έκδοση των Εισιτηρίων Διαρκείας 2017-2018 της Γυναικείας ομάδας, η οποία συμμετέχει στην Α1 Εθνική κατηγορία του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Γυναικών. Τα εισιτήρια διαρκείας έχουν κόστος 15€ και μπορεί το φίλαθλο κοινό να τα προμηθευτεί από τα παρακάτω σημεία:

– ERGO, Βερόης 7 (Θεοδοσόπουλος Ιωάννης, τηλ: 6944439838)

– Κρεοπωλείο Κακαφίκα, Μ. Μπότσαρη 94 (Κακαφίκας Νίκος, τηλ: 6974836870)

– Shell Σισμανίδη, Πιερίων 208 (Σισμανίδης Ιωάννης, τηλ: 2331063197)

– Ποτοπωλείο Τσικίνα, Πλατάνων 13 (Τσικίνας Γιώργος, τηλ: 6944240842)

Καλούμε το φίλαθλο κοινό της πόλης να στηρίξει την προσπάθεια του Γυναικείου τμήματος έτσι ώστε να συνεχίσει το επιτυχημένο έργο του και να οδηγηθεί σε νέες επιτυχίες».

Φιλική νίκη επί του Άρη

Παράλληλα με την διοικητική δραστηριότητα, συνεχίζεται η προετοιμασία της γυναικείας ομάδας  για το πρωτάθλημα της Α1 Γυναικν. Οι Βεροιώτισσες νίκησαν σε φιλικό παιχνίδι με 16-13 τον Άρη Θεσσαλονίκης, τον οποίο μάλιστα αντιμετωπίζουν εκτός έδρας στην 1η αγωνιστική στις 14 Οκτωβρίου.