Η Mizuno στο πλευρό της ΟΧΕ

Για μια ακόμη χρονιά η Mizuno στηρίζει την Εθνική ομάδα ανδρών ως επίσημος χορηγός υποδημάτων. Ο αρχηγός της Εθνικής Κώστας Τσιλιμπάρης και ο διεθνής εξτρέμ Παντελής Κωστακίδης παρέλαβαν τα παπούτσια τους από το κατάστημα του Κολωνακίου.

Για τη Mizuno είναι πρώτα απ’ όλα θέμα φιλοσοφίας να στηρίζει έμπρακτα τον αθλητισμό και να είναι αρωγός στις προσπάθειες των αθλητών.

Η καινοτομία συναντά την εμπειρία με τον Gudjon Valur Sigurdsson    

Η Mizuno, ως συνώνυμο της συνεχούς εξέλιξης και καινοτομίας, θέλει να δημιουργεί εξαιρετικά προϊόντα μέσω εκτεταμένων δοκιμών.

Ως εκ τούτου συνεργάστηκε με τον Ισλανδό παίκτη της Εθνικής Gudjon Valur Sigurdsson αξιοποιώντας την εμπειρία χρόνων που κατέχει στο άθλημα, στη δημιουργία του νέου Wave Mirage 2 και να εξασφαλίσει την μέγιστη απόδοση του παπουτσιού στον αγώνα.

 

Ο Gudjon υπογραμμίζει: «Τα κατάλληλα παπούτσια handball πρέπει να είναι σταθερά αλλά ευέλικτα, ελαφριά αλλά ασφαλή και να αντέχουν σε ακραίες συνθήκες αγώνα».

 

Το Wave Mirage 2 παρέχει υποστήριξη και σταθερότητα και παράλληλα δίνει εκρηκτική επιτάχυνση στον αθλητή. Επιτρέπει την απότομη και γρήγορη εναλλαγή κατευθύνσεων και έχει εξαιρετική εφαρμογή στο πόδι.

 

Διατίθεται στα αποκλειστικά καταστήματα Mizuno

Κολωνάκι: Τσακάλωφ 22

Χαλάνδρι: Λεωφ. Κηφισίας 256,

Γλυφάδα: Γρ. Λαμπράκη 17