Θέσεις 21-24: Σαουδική Αραβία – Μαρόκο 25-20

Η Σαουδική Αραβία νίκησε το Μαρόκο με 25-20 και περιμένει αν είναι αυτή που θα πάρει την 21η θέση ανάμεσα στις 32 χώρες που συμμετέχουν.

Το Μαρόκο προηγήθηκε στο 4΄ με 2-0 αλλά η Σαουδική Αραβία με 5-0 ισοφάρισε 2-2 και ξέφυγε στο 11΄ με 5-2. Το Μαρόκο πλησίασε στο 20΄ 9-8 αλλά οι Άραβες προηγήθηκαν στο ημίχρονο με 15-10.
Στο β΄ μέρος η Σαουδική Αραβία είχα πάντα το προβάδισμα στο σκορ με δύο-τρία γκολ διαφορά και παρότι το Μαρόκο κατάφερε να την πλησιάσει στο 43΄ στο γκολ 18-17, ξέφυγε στο 45΄με 20-17, αύξησε την διαφορά στο 54΄ 24-19 και πήρε την νίκη με 25-20.
Μία νίκη που την πανηγύρισαν θερμά οι Σαουδάραβες δείχνοντας ότι μάλλον είναι ικανοποιημένοι απο την πορεία τους στην διοργάνωση.

MVP  του αγώνα αναδείχθηκε ο Αχμέτ Αλαμπντουλάχ.

Οι δηλώσεις

Mohammed Berrajaa (προπονητής Μαρόκου): «Στο τελευταίο μας παιχνίδι, προσπαθήσαμε να βάλουμε τα δυνατά μας για να κλείσουμε με νίκη τη διοργάνωση, όμως δεν τα καταφέραμε. Παίξαμε απέναντι σε μια καλή ομάδα η οποία εκμεταλλεύτηκε κάποια λάθη που κάναμε και κέρδισε. Η εμπειρία μας στην διοργάνωση είναι πολύ θετική. Ανταγωνιστήκαμε με πολύ καλές ομάδες και πήραμε καλά μαθήματα από αυτές. Εύχομαι τα καλύτερα, για τους επόμενους αγώνες μας».

Ahmed Alabdullah (αριστερός ίντερ Σαουδικής Αραβίας): «Πρώτα από όλα τα πήγαμε πολύ καλά στο σημερινό παιχνίδι. Είχαμε λιγότερα λάθη από τα προηγούμενα παιχνίδια και καταφέραμε να κλείσουμε με νίκη τη διοργάνωση.  Στην Ελλάδα υπάρχουν πολλοί καλοί και ευγενικοί άνθρωποι, περάσαμε ωραία εδώ».

Τα στατιστικά