“Θα διεκδικήσουμε τις πιθανότητές μας”

Τις όποιες πιθανότητες για την κατάκτηση του κυπέλλου θα διεκδικήσει ο ΑΣΕ Δούκα κόντρα στον Ολυμπιακό, όπως τόνισε ο Κωνσταντίνος Μπούνας.

Ο προπονητής της ομάδας του Δούκα, τόνισε χαρακτηριστικά στην συνέντευξη Τύπου, μετά το τέλος του ημιτελικού με τον Αερωπό Έδεσσας.

“Να ευχαριστήσω τον καλό μου φίλο Γιάννη Πηλαλίδη για τα καλά του λόγια. Στην Έδεσσα γίνεται πολύ καλή δουλειά τα τελευταία χρόνια και του αξίζουν προσωπικά συγχαρητήρια.

Σε ό,τι αφορά το αγωνιστικό, στο πρώτο ημιχρονο είχαμε άγχος μας επηρέασε ο τίτλος του φαβορί, κόντρα σε μια καλή ομάδα η οποία μας δυσκόλεψε και στο πρωτάθλημα. Η Έδεσσα στο πρώτο μέρος ήταν κοντά στο σκορ από δικά μας λάθη.

Στο δεύτερο ημίχρονο επιβάλαμε τον ρυθμό μας και καταφέραμε με εύκολα γκολ να αυξήσουμε την διαφορά και να πάρουμε τη νίκη. Κοιτάμε τον τελικό ο οποίος έχει ένα ξεκάθαρο φαβορί, αλλά και εμείς θα διεκδικήσουμε τις πιθανότητες που έχουμε και ελπίζουμε να παίξουμε καλά”.

Αραπακόπουλος: “Πάμε για τον τίτλο”

Από την πλευρά του ο Ανδρέας Αραπακόπουλος τόνισε: “Περιμέναμε ένα δυνατό παιχνίδι κόντρα στον Αερωπό. Είχαμε άγχος στο ματς, καθώς βάλαμε μόνοι μας τον τίτλο του φαβορί.

Ήταν ένα καλό παιχνίδι και πλέον κοιτάμε τον τελικό κόντρα στον Ολυμπιακό. Είναι το μεγάλο φαβορί, αλλά όλα μπορούν να συμβούν. Εμείς πάμε σίγουρα για τον τίτλο”.