«Θα δώσουμε… ψυχή και σώμα»

Ολοκληρώθηκε το γήπεδο χάντμπολ του ΟΑΚΑ και η δεύτερη ημέρα προετοιμασίας της Εθνικής Ανδρών ενόψει των προκριματικών του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος του 2019.

Σήμερα ενσωματώθηκαν με την ομάδα και οι αθλητές Αραμπατζής, Γουργούμης, Αραπακόπουλος, Μωραΐτης.

Οι διεθνείς μίλησαν στο γραφείο Τύπου της ΟΧΕ για την πρεμιέρα του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος απέναντι στην Ολλανδία (25/10).

Παντελής Κωστακίδης (διεθνής αριστερός εξτρέμ): «Πιστεύω θα είμαστε πάνοπλοι για το ματς με τους Ολλανδούς. Έχουμε ξεκινήσει με όνειρα και προσδοκίες αυτή την προετοιμασία. Πιστεύω θα δώσουμε… σώμα και ψυχή. Θα παίξουμε στο… 200% με δυνατή άμυνα και μυαλό στην επίθεση και θεωρώ ότι θα πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε».

Δημήτρης Τζηράς (διεθνής δεξιός εξτρέμ): «Πιστεύω είμαστε σε καλό δρόμο, όλα τα παιδιά έχουμε έρθει με όρεξη και διάθεση για πολύ δουλειά. Εκτιμώ ότι θα έχουμε τον απαραίτητο χρόνο στη διάθεσή μας για να παρουσιαστούμε με το καλύτερό μας πρόσωπό στα επίσημα παιχνίδια. Το φιλικό στο Λουξεμβούργο θα μας βοηθήσει ως προς αυτή την κατεύθυνση. Θα διεκδικήσουμε την όποια πιθανότητα έχουμε για πρόκριση».

Βαγγέλης Αραμπατζής (διεθνής δεξιός εξτρέμ): «Το παιχνίδι με την Ολλανδία θα είναι δύσκολο. Πρέπει να δούμε τον αντίπαλο, να τον διαβάσουμε καλά, να δούμε τις δυνατότητες του. Διαθέτει αθλητές που παίζουν σε υψηλό επίπεδο σε μεγάλα πρωταθλήματα. Τα τελευταία χρόνια ως χώρα έχουν αναπτύξει σημαντικά το χάντμπολ. Αυτές τις ημέρες πρέπει να προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα για αυτό το ματς».