“Θα τα δώσουμε όλα” (pics)

Με μία προπόνηση 80 λεπτών ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Εθνικής ομάδας για τον αυριανό αγώνα (Τετάρτη, 18:00 – ΕΡΤ3) απέναντι στην Τουρκία για την 3η αγωνιστική του 3ου προκριματικού ομίλου για το Euro 2020.

Στις τάξεις της Εθνικής υπάρχει η πίστη για το θετικό αποτέλεσμα που θα πολλαπλασιάσει τις πιθανότητες πρόκρισης, κάτι που στο ξεκίνημα του ομίλου φάνταζε εξαιρετικά δύσκολο. Το καλό κλίμα και η αγωνιστική διάθεση φάνηκε και στην τελευταία προπόνηση. Νωρίτερα το τεχνικό επιτελείο ανέλυσε στους διεθνείς για μία ακόμη φορά την Τουρκία σε βίντεο.

Μετά την προπόνηση, ο Πέτρος Κανδύλας μοιράστηκε τις τελευταίες σκέψεις του πριν την αυριανή αναμέτρηση: “Η ομάδα έχει δουλέψει αποτελεσματικά. Από την πρώτη μέρα που συγκεντρωθήκαμε στην Κοζάνη είπαμε ότι θα τα δώσουμε όλα στα δύο παιχνίδια με την Τουρκία και να διεκδικήσουμε αυτά που μας αναλογούν. Σίγουρα παίζουν ρόλο το πάθος, η συγκέντρωση και η προσοχή στις λεπτομέρειες, αλλά για εμένα αυτά τα παιχνίδια κρίνονται κυρίως στις άμυνες και η απόδοση των τερματοφυλάκων. Περιμένω ένα πολύ κλειστό παιχνίδι και πιστεύω οτι στο τέλος θα είμαστε εμείς οι νικητές. Περιμένουμε από τον κόσμο να γεμίσει το γήπεδο. Την προηγούμενη φορά δεν υπήρχε αυτή η δυνατότητα, αλλά τώρα πιστεύουμε ότι οι φίλαθλοι της Κοζάνης θα είναι στο πλευρό μας. Τρεις χιλιάδες φιλάθλους χωράει το γήπεδο, τόσους θέλουμε να είναι δίπλα μας για να δημιούργήσουν μία καυτή έδρα και να μας βοηθήσουν να φτάσουμε στη νίκη”.