«Καλύτεροι από το πρώτο λεπτό»

Ζαραβινας Γιωργος χαντμπολ

Λυπηρά χαρακτήρισε τα όσα συνέβησαν σήμερα στο γήπεδο ο Γιώργος Ζαραβίνας, ο οποίος κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, έδωσε συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες για την προσπάθεια, ενώ τόνισε ότι η ομάδα του εμφανίστηκε καλύτερη από το πρώτο λεπτό.

«Συγχαρητήρια στους παίκτες και των δύο ομάδων. Στο τέλος της χρονιάς η κούραση ψυχολογική και σωματική είναι τεράστια και γίνεται πιο μεγάλη από την πίεση του τίτλου. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου γιατί μείναμε ενωμένοι όλη τη χρονιά. Το θέλω, το κίνητρο και η μεγάλη καρδιά, κατάφεραν όποτε χρειάστηκε να τραβήξουν την ομάδα προς τα πάνω. Ήμασταν το τελευταίο τμήμα από την ομάδα του Ολυμπιακού και ο κόσμος ήθελε ακόμη έναν τίτλο κι αυτό για εμάς ήταν ακόμη ένα κίνητρο.

Τώρα για τον αγώνα σήμερα, το τεχνικό κομμάτι του αγώνα είναι δευτερευούσης σημασίας. Δείξαμε από το πρώτο λεπτό ότι είμαστε καλύτεροι», δήλωσε ο προπονητής των «ερυθρόλευκων».

Σχετικά με τα επεισόδια την ώρα του αγώνα και τη διακοπή ο Γιώργο Ζαραβίνας δήλωσε: Αυτό που συνέβη στο γήπεδο είναι λυπηρό. Κανείς δεν θέλει να συμβαίνουν αυτά.

«Τώρα εμείς αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να κοιτάξουμε μπροστά και να δουμε πως θα εμφανιστούμε τη νεα χρονιά«, κατέληξε.